Redactia.ro
Home » Știri » Un consilier PNL a demisionat după ce i-a adus jigniri grave Anei Maria Popescu. Toată lumea a rămas mască la declarația acestuia

Un consilier PNL a demisionat după ce i-a adus jigniri grave Anei Maria Popescu. Toată lumea a rămas mască la declarația acestuia

Declarația unui consilier PNL Tulcea a șocat o țară întreagă după ce a jignit-o pe Ana Maria Popescu. Cuvintele folosite de acesta au întrecut cu mult limita bunui simț și nu au arătat deloc respect față de munca depusă de campioană. La scurt timp după declarațiile depuse, acesta a demisionat.

Un consilier PNL a numit-o pe Ana Maria Popescu „putoare” și „doamnă ciufută”

Ștefan Caraman, coordonator al Biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea a comis o greșeală de neiertat în urm aultimei sale declarații publice. Aceata a jignit-o pe campioana de la spadă a României fără nicio jenă. Se pare că Ștefan Caraman s-a simțit deranjat de gestul Anei Maria Popescu prin care a refuzat să dea mâna cu ministrul Eduard Novak la revenirea în țară.

Ministrul Novak este sportiv ca și ea, e medaliat olimpic, e un caracter rar având în vedere situația lui medicală, ca om nu merita așa ceva, mai ales de la un alt coleg sportiv. Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun simț modul asta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți. Deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu? Ivan, Nadia, Lipă, Szabo, Silivaș, Vastag, Covaliu n-ar fi făcut niciodată așa ceva în public, niciodată; și aia au luat medalii un snop, au fost și sunt în Panteonul sportului mondial, doamna asta cifută din păcate nu gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după ’89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât. Nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze.„, a fost mesajul publicat de Ștefan Caraman.

La scurt timp după ce această declarație publică a ajuns în presă, oficialii PNL Tulcea au publicat și ei un mesaj pentru a aduce lămuriri în situația neplăcută creată de colegul lor. Ștefan Caraman, coordonator al Biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea și-a dat demisia la scurt timp.

În presa centrală a apărut un articol în care consilierul pe probleme de cultură sport și turism este citat cu o postare pe facebook prin care critică gestul sportivei Ana Maria Popescu de a refuza să strângă mâna ministrului Novak Opinia domnului Caraman este pur personală și nu reflectă punctul de vedere al PNL Tulcea legat de acest subiect. De asemenea, considerăm că modul în care și-o expune, este greșit. Ana Maria Popescu este una dintre marile noastre campioane și ne bucurăm cu toții de fiecare succes pe care îl obține pentru România.„, a fost mesajul transmis de PNL Tulcea.

Vă reamintim că în  momentul în care Ana Maria Popescu a revenit în România cu un premiu important de la Jocurile Olimpice, aceasta a fost întâmpinată de fani, oficiali și chiar de ministrul Eduard Novak. Zilele trecute, ministrul a transmis un mesaj prin care Ana Maria Popescu s-a simțit atacată pe nedrept, chiar ea spunând că medalia câștigată este mai mult decât așteptările celorlalți. Sportiva susține că însuși calificarea la Jocurile Olimpice este un premiu de neegalat. Ana Maria Popescu l-a „pedepsit” pe Eduard Novak, iar atunci când acesta a încercat să dea mâna cu ea, sportiva l-a lăsat cu ea în aer, acest gest spunând multe.

Ana Maria Popescu a revenit în țară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu o medalie de argint, foarte valoroasă pentru România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: