Redactia.ro
Home » Știri » Un copil a ajuns la spital după ce s-a rănit în sediul Primăriei Capitalei. O coloană decorativă a căzut peste el

Un copil a ajuns la spital după ce s-a rănit în sediul Primăriei Capitalei. O coloană decorativă a căzut peste el

GALERIE FOTO (2) Un copil a ajuns la spital după ce s-a rănit în sediul Primăriei Capitalei. O coloană decorativă a căzut peste el

Un copil de șapte ani a ajuns la spital rănit după ce una dintre coloanele decorative din holul principal al Primăriei Capitalei s-a desprins și a căzut peste el. Iată cum se simte victima, dar și ce reacție a transmis instituția.

Un copil a ajuns la spital după ce s-a rănit în sediul Primăriei Capitalei. Una dintre coloanele decorative a căzut peste el

Întâmplarea a avut loc în jurul orei 13:40. Copilul de șapte ani venise cu tatăl lui la Primăria Municipiului București ca acesta să rezolve o problemă. La un moment dat, la intrarea principală a PMB, copilul s-ar fi dus către una dintre cele două coloane decorative, care sunt expuse acolo.

„Conform informațiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol și a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenția angajaților PMB, el a fost preluat în mai puțin de 5 minute de o ambulanță, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu”, arată comunicatul.

Un copil a ajuns la spital după ce s-a rănit în sediul Primăriei Capitalei. O coloană decorativă a căzut peste el
Foto: Antena3

Victima era conştientă când a preluat-o ambulanţa.

„Reprezentanţii Primăriei Capitalei au luat legătura cu spitalul, obţinând confirmarea faptului că victima accidentului se află în grija medicilor din spital”, potrivit precizării de presă.

Pe lângă ancheta polițiștilor, și primăria a transmis că trebuie să vadă exact cum s-a petrecut acest incident și face cercetări.

„Menționăm că în holul unde a avut loc accidentul există două coloane decorative, lucrări de artă plastică monumentală, expuse acolo începând cu anul 2016. Pentru elucidarea împrejurărilor accidentului va fi făcută o anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei, în paralel cu ancheta deja demarată de poliție”, mai precizează informarea transmisă de PMB.

Un copil a ajuns la spital după ce s-a rănit în sediul Primăriei Capitalei. O coloană decorativă a căzut peste el
Foto: Facebook / Primăria Municipiului Bucureşti
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: