Redactia.ro
Home » Știri » Un copil de doar şase ani, îmbarcat în avionul greșit de Crăciun. Situație desprinsă din filmul „Singur acasă”

Un copil de doar şase ani, îmbarcat în avionul greșit de Crăciun. Situație desprinsă din filmul „Singur acasă”

Un copil de doar şase ani, îmbarcat în avionul greșit de Crăciun. Situație desprinsă din filmul „Singur acasă"

Un copil de doar şase ani, îmbarcat în avionul greșit de Crăciun. Situație desprinsă din filmul „Singur acasă”. Iată detaliile!

Un copil de doar şase ani, îmbarcat în avionul greșit de Crăciun

Într-un scenariu desprins parcă dintr-un film de aventuri, micuțul Casper, în vârstă de șase ani, a devenit protagonista unei povești incredibile de Crăciun, după ce o eroare flagrantă a unei companii aeriene l-a dus pe o altă cale decât cea planificată.

Situație desprinsă din filmul „Singur acasă”

Casper, care ar fi trebuit să călătorească singur din Philadelphia către Fort Myers, Florida, unde o aștepta nerăbdătoare bunica sa, a fost implicat într-o situație demnă filmul „Singur Acasă”. Când bunica nu l-a văzut pe micuțul călător sosind, a solicitat explicații de la Spirit Airlines, compania responsabilă pentru călătoria lui Casper.

Initial, angajații companiei s-au confruntat cu dificultăți în a oferi explicații concrete. Prima ipoteză avansată a fost că micuțul ar fi întârziat și nu ar fi ajuns la timp pentru îmbarcare. Totuși, bunicuța a infirmat rapid această ipoteză, prezentând dovezi clare că nepotul ei s-a înregistrat la aeroport și a respectat toate procedurile.

„Au fost cele mai proaste momente din viața mea”, a mărturisit femeia presei locale, descriind agonie și incertitudine pe care le-a trăit în așteptarea nepotului ei.

După câteva ore de incertitudine și neliniște, femeia a primit un apel telefonic de la Casper. Micuțul călător a dezvăluit că a aterizat cu bine, dar într-un loc complet greșit: la Orlando, la patru ore distanță și peste 200 de kilometri față de destinația sa reală, Fort Myers.

Spirit Airlines și-a recunoscut vina și a prezentat scuze oficiale pentru incidentul regretabil. Compania a oferit să ramburseze integral costurile zborului, recunoscând neglijența care a dus la această experiență stresantă pentru micul călător și familia sa, potrivit Mediafax.

Cu toate acestea, povestea a avut un final fericit. Casper, în cele din urmă, s-a reîntâlnit cu bunica sa la timp pentru a sărbători Crăciunul așa cum era planificat inițial, iar familia a primit sprijinul și asigurarea că astfel de situații vor fi gestionate cu mai multă atenție în viitor.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: