Redactia.ro
Home » Știri » Un cunoscut actor din țară, arestat pentru viol și tentativă de viol! Despre cine este vorba

Un cunoscut actor din țară, arestat pentru viol și tentativă de viol! Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (2)

Un cunoscut actor din țară, arestat pentru viol și tentativă de viol! Bărbatul în vârstă de 46 de ani și-a abuzat sexual prietena, amenințând-o cu un obiect tăietor. De altfel, a încercat să supună cu forța o altă femeie, unui act de natură intimă, amenințând-o tot cu un obiect tăietor. Despre cine este vorba?

Un cunoscut actor din țară, arestat pentru viol și tentativă de viol! Despre cine este vorba

Un cunoscut actor din țară, arestat pentru viol și tentativă de viol. El a jucat în mai multe reclame la Chio Chips și nu se află la prima abatere de acest tip. El a apelat la violență și amenințare cu obiecte ascuțite pentru înfăptuirea actelor intime, cu prietena sa, dar și alte femei, informează cancan.ro

Actorul Alexander Zudor, arestat pentru viol. A încercat să agreseze sexual o femeie, în lift- VIDEO

Este vorba despre Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, cunoscut pentru participarea la reclamele pentru Chio Chips. Pe data de 1 februarie, în jurul orei 23:30 el și-a violat prietena, în Sectorul 5 al Capitalei. Aceasta l-a denunțat la poliție, ulterior.

„Ieri, 01 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol. În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual” se arată în comunicatul Poliției Române.

După ce prietena acestuia l-a reclamat oamenilor legii, o altă femeie s-a prezentat la sediul acestora pentru a-l denunța pe actor că a fost agresată fizic, pe data de 5 decembrie, în jurul orei 21:30. Acum, ambele acuzații au ajuns pe mâna Serviciului de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

”Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere. Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5” se mai  arată în comunicatul Poliției.

Alexander Zudor - official - Home | Facebook

Alexander Zudor nu este la prima abatere

Alexander Zudor a mai încercat să violeze, tot cu amenințarea prin obiecte ascuțite, o altă femeie, într-un lift, din sectorul 4 al Capitalei, pe data de 15 decembrie. La rândul său, și aceasta a mers la poliție pentru a-l denunța pe individ.

„La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situațiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate (…) ”  mai este precizat în comunicat.

Alexander Zudor - official - Home | Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: