Redactia.ro
Home » Sport » Finalistul de la US Open e acuzat de violență domestică

Finalistul de la US Open e acuzat de violență domestică

alexander zverev, violenta domestica, tenis

Olga Sharypova a vorbit din nou despre relația pe care a avut-o cu jucătorul de tenis, Alexander Zverev. Fosta iubită susține că acesta a bătut-o în repetate rânduri.

În urmă cu două săptămâni, Olga Sharypova a vorbit pentru prima dată despre tratamentul la care a fost supusă de către tenismenul german. Prima dată a fost doar un mesaj pe instagram în care povestea prin ce a trecut. Apoi chestionată de jurnaliști, a recunoscut că este vorba despre fostul său iubit celebru. Acum, aceasta a revenit cu noi acuzații la adresa jucătorului care se află pe locul 3 ATP. Blondina a povestit pentru The Raquet Magazine cum a fost bătută în timpul turneului de la Geneva. Jucătorul de tenis ar fi lovit-o o cu pumnul în față fără milă.
După toate acuzele care i s-au adus, Alexander Zverev susține că este nevinovat. Cei doi au fost împreună timp de un an, între 2018 și 2019.

Ce spune Alexander Zverev

Chiar înainte de declarațiile făcute de Olga Sharypova, Brenda Patea, fosta prietenă a lui Zverev anunțase că va avea doar ea custodie asupra copilului. Nu dorește nicio implicare a lui Zverev în creșterea copilului. Acesta susține însă că vrea să facă parte din viața copilului său, și a răspuns acuzațiilor printr-un mesaj pe instagram.

„Ultimele zile au fost destul de grele pentru mine. Voi fi tată la 23 de ani și aștept cu nerăbdare venirea copilului. Deși nu mai sunt împreună cu Brenda, avem o relație bună și îmi voi îndeplini atribuțiile de tată. Împreună vom avea grijă de micuța ființă care va veni. Apoi, au fost acele acuzații nefondate ale fostei mele prietene, Olya Sharypova, pe care le-am citit în presă. M-au întristat foarte tare. Ne cunoaștem de când eram copii și am împărțit multe experiențe împreună. Regret că ea a făcut acele declarații, pentru că sunt pur și simplu false. De ce a făcut aceste acuzații acum, nu știu. Sper să găsim o cale prin care să revenim la o relație rezonabilă și bazată pe respect”, a scris Zverev.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: