Redactia.ro
Home » Sport » Zverev a recunoscut că a jucat la Roland Garros, deși avea simptome asemănătoare celor de COVID-19

Zverev a recunoscut că a jucat la Roland Garros, deși avea simptome asemănătoare celor de COVID-19

Zverev a recunoscut

Tenismenul Alexander Zverev, a recunoscut duminică în meciul din turul al patrulea la Openul Franței că a avut simptome asemănătoare noului virus. Potrivit acestuia, simptomele au apărut în timpul ultimului meci.

Zverev a recunoscut că a jucat la Roland Garros deși avea simptome asemănătoare celor de COVID-19

Alexander Zverev, numărul 7 mondial la tenis masculin, a declarat că a avut simptome asemănătoare celor de COVID-19 în momentul în care a jucat la Roland Garros. De asemenea, acesta a mărturisit că a avut febră și i s-a făcut rău la ultimul meci. Tenismenul a pierdut la Roland Garros cu 6-3, 6-3, 4-6, 6-3 în fața italianului Jannik Sinner.„Sunt bolnav. Nu prea pot respira, așa cum puteți auzi din vocea mea„, a declarat acesta.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a mărturisit că nu este în cea mai bunp stare fizică, precizând că a avut febră și după meciul din turul trei. Conform Federației Franceze de Tenis, fiecare persoană acreditată care prezintă simptome specifice coronavirusului, inclusiv febră sau dificultăți de respirație, sunt informate să se prezinte la infirmeria stadionului, pentru a face testul de COVID-19. Mai mult, într-un comunicat al FFT, se declară că Zverev nu a apelat la consultul medicilor înainte de meci. Pe 29 septembrie, Zverev a făcut testul de coronavirus, iar rezultatul a fost negativ.

Jucătorul de tenis Novak Đoković a fost infectat cu COVID-19

Numărul 1 mondial în tenisul masculin, Novak Đoković și soția sa au fost testați pozitiv cu noul coronavirus în luna iunie a acestui an. Cei doi au luat virusul după ce jucătorul de tenis a organizat un turneu balcanic de tenis în Croația și Serbia. În urma turneului organizat de acesta, mai mulți antrenori și jucători au fost depistați cu COVID-19, gest care i-a adus critici dure marelui tenismen. În cadrul turneului, Adria Tour invitații nu au purtat măști de protecție, iar distanțarea socială nu a fost aplicată în tribune, iar la intrarea la turneu, nu au fost făcute teste participanților.„Tot ce am făcut în ultima lună, am făcut-o cu inimă pură și intenții sincere”, a spus Djokovic în declarația în care a anunțat că a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: