Redactia.ro
Home » Sport » Record absolut la Roland Garros! Câți români și-au anunțat prezența

Record absolut la Roland Garros! Câți români și-au anunțat prezența

roland garros, roland garros amânat, Roxana Mărăcineanu

16 jucători din România au anunțat că vor participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Printre aceștia este și Simona Halep, care a câștigat trofeul în 2018.

Organizatorii au anunțat deja că măsurile de siguranță vor fi foarte dure. La fel ca și la US Open. Asta nu i-a împiedicat pe mulți jucători de tenis să se înscrie. România va fi reprezentată anul aceste de 16 sportivi. Pe tabloul principal sunt Simona Halep (2 WTA), Patricia Țig (58 WTA), Irina Begu (77 WTA), Sorana Cîrstea (82 WTA) și Ana Bogdan (92 WTA). Simona Halep a devenit campioană la Roland Garros în 2018, și a mai jucat încă două finale.

Un singur jucător la masculin

Șapte românce vor încerca să ajungă pe tabloul principal. Mihaela Buzărnescu (127 WTA), Monica Niculescu (141 WTA), Irina Bara (163 WTA), Jaqueline Cristian (166 WTA), Gabriela Ruse (178 WTA), Laura Paar (199 WTA) și Gabriela Talabă (240 WTA). La dublu cuplurile vor fi Andreea Mitu și Raluca Olaru, care vor face pereche cu Patricia Țig, și Irina Begu. Monica Niculescu / Misaki Doi (Japonia), Sorana Cîrstea / Sara Sorribes Tormo (Spania), Ana Bogdan / Rebecca Peterson (Suedia) și Irina Bara / Fanny Stollar (Ungaria). Din păcate la masculin avem un singurul jucător, Marius Copil. La dublu va evolua Horia Tecâu alături de partenerul său Jean-Julien Rojer (Olanda).

Spectatorii vor fi prezenți în tribune

Turneul de la Roland Garros are loc între 27 septembrie și 11 octombrie. Acesta a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii au anunțat că spectatorii vor fi prezenți în tribune. Doar 5.000 vor putea însă participa în fiecare zi. Măsurile luate de organizatori sunt la fel de dure ca și cele de la US Open. Asta în ciuda faptului că mulți jucători de tenis s-au plâns după turneul din Statele Unite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: