Redactia.ro
Home » Știri » Un cunoscut chirurg din Galați a răbufnit în mediul online: „Vă rog să încetați cu zicerile de tipul , vin din partea lui X”

Un cunoscut chirurg din Galați a răbufnit în mediul online: „Vă rog să încetați cu zicerile de tipul , vin din partea lui X”

Un cunoscut chirurg din Galați a răbufnit în mediul online: „Vă rog să încetați cu zicerile de tipul , vin din partea lui X”

Dr. Paul Ichim, un cunoscut chirurg din Galați, și-a folosit vocea pe platformele de socializare pentru a transmite un mesaj important pacienților săi. Într-o postare recentă, medicul a răbufnit și a făcut apel la o schimbare de abordare din partea celor care îl caută pentru consultații sau intervenții chirurgicale. Iată detaliile!

Un cunoscut chirurg din Galați a răbufnit în mediul online

Într-o lume în care relațiile și conexiunile par să dicteze multe aspecte ale vieții noastre, dr. Paul Ichim a fost clar în privința modului în care dorește să fie abordat în calitate de medic. El a încurajat pacienții să renunțe la referințele precum „vin din partea lui X” sau „sunt prieten cu un membru al familiei”, subliniind că astfel de referințe nu au niciun impact asupra modului în care el își desfășoară practica medicală.

„Vă rog să încetați cu zicerile de tipul , vin din partea lui X”

În postarea sa, dr. Ichim a explicat că astfel de mențiuni creează impresia că accesul la el sau tratamentul medical depinde de conexiunile personale ale pacienților sau de influența unor terți. Acest lucru a deranjat medicul, care și-a exprimat clar nemulțumirea față de această abordare. El a subliniat că are câțiva prieteni apropiați care îl contactează direct pentru ajutor medical, dar această situație este una specială și se aplică unui număr limitat de oameni.

Dr. Ichim a oferit în schimb o modalitate simplă și directă de a ajunge la el și de a solicita ajutorul medical. Câteva cuvinte magice, precum „Bună ziua, îmi permiteți?” și „Vă rog să mă vedeți”, sunt suficiente pentru a iniția o discuție cu medicul chirurg. Acesta a subliniat că nu contează cine sunteți sau cine vă recomandă, ci contează să abordați situația cu respect și politete.

În final, dr. Paul Ichim a împărtășit o experiență jenantă pe care a avut-o cu un fost pacient care s-a prezentat drept prieten cu un membru al familiei sale. În momentul în care pacientul l-a întrebat despre starea de sănătate a prietenului său, care era și fratele medicului, acesta s-a confruntat cu o situație neplăcută. Dr. Ichim a fost nevoit să-i spună că prietenul pacientului adică fratele său a decedat cu mulți ani în urmă, ceea ce a creat o atmosferă tensionată.

„Am o rugaminte la cei care vor sa fie consultati sau operati de catre mine. Va rog sa incetati cu zicerile de tipul , vin din partea lui X, sunt prieten cu un membru al familiei.
Pe langa faptul ca nu sunt obligat, sa tin minte numele celor care incidental am interactionat, chiar ma deranjeaza stilul asta de abordare. Zicerea creaza premisele interpretarii ca X ar avea ceva ascendent asupra mea sau ca la mine se ajunge doar cu pile. Nu neg ca am si amici care ma suna direct, cerandu-mi ajutorul pentru cineva, este cu totul alta discutie, numarul lor fiind limitat.
Sa va explic cum se ajunge simplu la mine. Se folosesc doar cateva covinte magice…..buna ziua, imi permiteti si va rog sa ma vedeti.
O mentiune aparte o reprezinta ultima ipostaza a prieteniei cu un membru al familiei. Vine cineva la mine prezentandu-se prieten cu fratele meu. Rezolv oricum problema si la plecare omul nostru ma intreaba ce mai face prietenul lui, respectiv fratele meu. I-am raspuns…..prietenul tau nu mai face nimic, nu mai este cu mine(a murit, nu ne-am certat)de mai multi ani. Chestia asta mi-a pus capac, am inghitit o funie de noduri de ….ciuda si de aceea va rog frumos, cand aveti nevoie de mine, uitati cu venitul din partea oricui si grade de prietenii inchipuite, folositi cele spuse mai sus(cuvintele magice) si in mod sigur va servesc”, a scris acesta pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: