Redactia.ro
Home » Știri » Un cunoscut concurent de la Vocea Mexic a murit din cauza unor vitamine! Medicii l-au ignorat timp de o oră

Un cunoscut concurent de la Vocea Mexic a murit din cauza unor vitamine! Medicii l-au ignorat timp de o oră

GALERIE FOTO (2) Un cunoscut concurent de la Vocea Mexic a murit din cauza unor vitamine

Jerry Demara, cunoscutul concurent de la Vocea Mexic a murit după ce și-a autoadministrat niște injecții cu vitamine. Acesta le-a dezvăluit fanilor că medicii l-au ignorat timp de o oră. 

Jerry Demara de la Vocea Mexic a murit din cauza unor vitamine

Jerry Demara a murit la vârsta de 42 de ani pe patul de spital. Înainte cu 48 de ore să fie declarat decesul, cântărețul a început să se simtă rău și și-a autoadministrat niște injecții cu vitamine. Cunoscutl concurent de la Vocea Mexic le-a spus fanilor lui de pe Facebook că starea lui de sănătate nu este una foarte bună.

Cel mai cunoscut concurent de la Vocea Mexic a ajuns la spital într-o stare critică. Jerry Demara a început să se simtă rău după ce și-a autoadministrat injecțiile. Acesta își injecta singur niște vitamine foarte cunoscute în rândul vedetelor de peste Ocean. Fără a consulta un medic specialist, acesta a continuat să-și administreze aceste subtanțe și pe parcurs a început să aibă reacții adverse, scrie Daily Mail.

Jerry Demara de la Vocea Mexic a murit din cauza unor vitamine
Jerry Demara de la Vocea Mexic a murit din cauza unor vitamine
Jerry Demara de la Vocea Mexic a fost transportat în stare foarte gracă la Spitalul Pioneers Memorial din California. În timp ce se afla la spital, cântărețul a făcut un live pe Facebook unde le-a vorbit fanilor despre starea în care se afla.

”Sunt în spital, am o problemă, la fese. Din greșeală, trei zile la rând mi-am administrat vitaminele în același loc. Acum două zile am luat ultima doză. De șase ore nivelul de durere a ajuns la 12”, a povestit Jerry Demara.

Medicii l-au ignorat timp de o oră

Soția răposatului cântăreț, Claudia Plascencia a scris pe rețelele de socializare că soșul ei delira și vomita înainte ca acesta să fie transportat la spital, suferinf dureri ”insuportabile”. Aceasta a menționat că recent soțul ei a suferit o intervenție chirurgicală, dar a avut în continuare complicații. Claudia Plascencia le-a cerut în mod repetat prietenilor și fanilor să se roage pentru recuperarea soțul ei și a apelat la Dumnezeu pentru un „miracol”.

Pe parcursul internării, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire. La scurt timp, reprezentanții spitalului din Mexic au constatat decesul artistului. Potrivit declarațiilor acestuia, medicii din spital l-au ignorat, ba mai mult decât atât, cadrele medicale s-au purtat urât cu el.

”M-au ignorat timp de o oră deși mă durea totul. Acolo sunt niște niște oameni răi”, a precizat Jerry Demara.

Născut în Baja California, Mexic, Jerry Demara și-a câștigat faima în 2012 când a apărut în The Voice Mexico, cunoscut sub numele de La Voz. În 2018, acesta a câștigat o nominalizare la Grammy Latin în categoria Cel mai bun album regional, a raportat Billboard.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: