Redactia.ro
Home » Știri » Un englez a câștigat un milion de lire la doar o zi după ce a fost concediat. Bărbatul și-a trezit femeia din somn pentru a-i da vestea

Un englez a câștigat un milion de lire la doar o zi după ce a fost concediat. Bărbatul și-a trezit femeia din somn pentru a-i da vestea

Un englez a câștigat un milion de lire la doar o zi după ce a fost concediat. Bărbatul și-a trezit femeia din somn pentru a-i da vestea

La doar o zi după ce și-a pierdut slujba ca tâmplar, David Adams a descoperit că a câștigat la loterie. Acesta și-a trezit soția din somn pentru a împărtăși cu ea vestea cea bună.
Anul trecut, Shelley a fost diagnosticată cu SM( scleroză multiplă) și a trebuit să renunțe la meseria pe care o iubea ca îngrijitoare, punând eforturi mari peste umerii soțului ei care a devenit unicul responsabil de finanțele familiei.

Și-a trezit soția din somn să-i spună că sunt bogați

“În aprilie, am pierdut-o pe cumnata mea din cauza unui atac de cord, apoi două săptămâni mai târziu am primit vestea că, din păcate, fratele meu, a decedat din cauza virusului Covid-19. A fost o perioadă foarte grea pentru noi, dar rămânem împreună și încercăm să continuăm să zâmbim, orice ne-ar da viața. Niciodată în visele noastre cele mai nebune nu ne-am gândit că următorul lucru aruncat în drumul nostru va fi de 1 milion de lire.”

Norocul lor s-a schimbat în primele ore ale dimineții de duminica, când David șocat și-a trezit soția pentru a-i spune vestea.
Soția sa a observat că soțul ei tremura tot când a trezit-o din somn și starea ei de somnolență s-a transformat rapid în îngrijorare ca după, să ajungă în culmea fericirii la aflarea veștii.

Cuplul a mers imediat în camera fiului lor pentru a le confirma că mintea nu le joacă feste și că într-adevăr au devenit mai bogați cu un milion de lire.
Toți trei a făcut noapte albă și s-au frământat până ce li s-a confirmat că li se vor schimba sumele din conturi.

Familia dorește să cheltuie cumpătat milionul de lire

Cei trei intenționează acum să plece într-o vacanță, cu un zbor la clasa întâi, în Canada, unde își pot vedea restul familiei și mai mulți prieteni.

Soții au și alte planuri pentru bani lor, inclusiv cumpărarea unei noi mașini pentru fiul lor dar și multe alte planuri.

“Am muncit întotdeauna din greu și știm valoarea banilor, nu vom grăbi niciuna dintre deciziile noastre și vom lua lucrurile încet. Niciodată nu am părăsit țara și nici nu am călătorit cu avionul, nu îmi vine să cred că prima dată când o voi face va fi la clasa întâi” , a declarat bărbatul.

Numerele extrase, sâmbătă 1 august la lotto Uk și care le-a schimbat viața celor doi soți au fost 4, 10, 13, 24, 53, 56, iar bila bonus a fost 22.

Împătimiții pot juca la loteria națională a Regatului Unit, din orice colț al lumii. Se poate cumpăra o variantă la lotto Anglia online, extragerile făcându-se de două ori pe săptămână miercurea și sâmbăta, iar rezultatele pot fi verificate pe site-ul oficial al loteriei engleze.

Până în prezent, cel mai mare câștig  în UK Lotto a fost de 66 de milioane de lire sterline. Numerele norocoase au fost ghicite de doi jucători care au fost nevoiți să împartă premiul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: