Redactia.ro
Home » Știri » Două românce au moștenit o avere de la un italian bogat. Ce au spus spus rudele bărbatului

Două românce au moștenit o avere de la un italian bogat. Ce au spus spus rudele bărbatului

Două românce au moștenit o avere de la un italian bogat. Ce au spus spus rudele bărbatului

Un italian bogat și-a oferit toată averea lui româncelor care au avut grijă de el în ultimii săi ani de viață. Cele două femei de 41 și 31 de ani au primit prin testament peste un milion de euro de la italianul din Ancona.

Ce avere le-a lăsat italianul celor două românce

Bărbatul le-a lăsat casa și toți banii agonisiți de el celor două femei care l-au îngrijit, averea estimându-se la peste un milion de euro. Acesta își făcuse testamentul încă din anul 2018.

În luna martie, italianul s-a stins din viață, la doar la 66 de ani. Bărbatul care nu a fost căsătorit niciodată și nu a avut copii a lăsat în urma sa o avere considerabilă, dar care nu a intrat însă în posesia nimănui.

Care a fost reacția rudelor bărbatului

Niște verișoare ale bărbatului au contestat testamentul afirmând că italianul nu se afla în deplinătatea facultăților mintale când a semnat testamentul.

Autoritățile competente au blocat moștenirea până la finalizarea procesului. Până în prezent toate probele arată că testamentul este legal și că nu exista dubii în privința modului în care acesta a fost încheiat, astfel româncele rămân în continuare moștenitoarele de drept, cum este menționat și în acte.

Convingerea rudelor că testamentul nu ar fi în regulă rămâne de neclintit. Avocatul verișoarelor a menționat încă odată că vor merge mai departe cu procesul intentând motivul bine întemeiat.

 „Avem convingerea că testamentul a fost semnat când proprietarul nu era în deplinătatea facultăților mintale și nu avea capacitatea să înțeleagă ce a semnat”, afirmă avocatul rudelor, Luigi Fiori.

Româncele așteaptă decizia finală a instanței pentru a se putea bucura de generoasa avere, cu care bărbatul le-a răsplătit pentru grija pe care acestea au avut-o față de el în ultimii săi ani de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: