Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un fermier a făcut descoperirea vieții lui! O balenă uriașă zăcea în mijlocul terenului său! Ce au spus biologii

Un fermier a făcut descoperirea vieții lui! O balenă uriașă zăcea în mijlocul terenului său! Ce au spus biologii

GALERIE FOTO (2) Un fermier a făcut descoperirea vieții lui! O balenă uriașă zăcea în mijlocul terenului său! Ce au spus biologii

Un fermier a făcut o descoperire șocantă în apropierea casei sale! În timp ce își căuta una din vaci, s-a trezi cu o balenă imensă care zăcea în mijlocului câmpului. Care este explicația?

O balenă uriașă zăcea în mijlocul unui câmp

Michael Woodson este un fermier dintr-un mic oraș din apropierea Great Salt Lake în Utah, SUA. În vârstă de 69 de ani, acesta se ocupă cu agricultura și animalele. Avea o viață liniștită și trăia departe de agitația orașelor, până într-o zi când totul s-a schimbat pentru el.

Woodson a pornit într-o zi în căutarea uneia dintre vacile lui care nu se mai întorsese acasă de ceva vreme. Ajungând la câmpul pe care îl administra, fermierul a văzut ceva ce nu și-a închipuit vreodată că va vedea în viața aceasta. Bărbatul a făcut o descoperire incredibilă!

Michael Woodson a găsit o balenă cu cocoașă de nici mai mult, nici mai puțin de 12 metri lungime. Balena zăcea fără suflare în mijlocul unuia dintre terenurile lui, la sute de kilometri depărtare de habitatul natural. În acel moment, fermierul a chemat poliția pentru a rezolva acest caz.

Poliția locală a a ajuns la fața locului pentru a investiga, fiindcă cetățeanul, complet perplex, credea că descoperirea lui ar fi o farsă ciudată pusă la cale de unul dintre vecinii săi tineri. Totuși, anchetatorii au respins această ipoteză deoarece nu existau urme ale vehiculelor cu care ar fi putut fi transportat animalul uriaș, urme nu erau nicăieri în apropierea lui. Poliția aproape că a recunoscut că habar n-are care este explicația.

Martorii au văzut obiecte zburătoare stranii

Cercetările au continuat iar câțiva martori au declarat că au văzut obiecte zburătoare stranii deasupra acelei zone în ultimele două zile și au sunat la poliție pentru a raporta. În total au existat peste 20 de astfel apeluri, dar poliția refuză să le lege de balena apărută de nicăieri pe câmp.

”Verificăm fiecare indiciu și informație pe care o avem, și vă asigurăm că vom explora toate posibilitățile înainte de a accepta că o farfurie zburătoare a avut vreo legătură cu acest caz”, este declarația unuia dintre polițiști.

De asemenea, o echipă de biologi a fost chemată la fața locului pentru a examina corpul animalului. Cercetătorii încearcă să afle dacă este măcar posibil ca acesta să fi fost capabil să trăiască în lacul din apropierea localității, la doar câțiva kilometri de fermă. Deși ancheta continuă în acest caz, nimeni nu prea știe cum o balenă uriașă a putut să apară în mijlocul câmpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: