Redactia.ro
Home » Sport » Un fost fotbalist al Rapidului și al FCSB-ului este de negăsit. Polițiștii nu reușesc să-i dea de urmă

Un fost fotbalist al Rapidului și al FCSB-ului este de negăsit. Polițiștii nu reușesc să-i dea de urmă

lucian burdujan

La vârsta de 39 de ani, Lucian Burdujan a părăsit Piatra Neamț în luna noiembrie a anului 2022, iar de atunci familia sa nu a mai primit nicio informație despre el. Iată detaliile!

Un fost fotbalist al Rapidului și FCSB-ului este de negăsit

Ca urmare a acestei situații, fostul atacant, cunoscut și pentru prestațiile sale la echipe precum Rapid și FCSB, a fost raportat ca dispărut autorităților române, conform Sport.ro.

„Burdujan Lucian, in varsta de 39 ani, a plecat voluntar în noiembrie 2022 de la locuința sa, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamt, și nu s-a mai întors până în prezent”, se arată pe site-ul Poliției Române, la rubrica persoane dispărute.

Autoritățile au publicat o fotografie a fostului atacant, precum și o scurtă descriere a acestuia: „Înălțime: 180 cm, Greutate: 80 KG, Corpolență: Atletic, Culoare păr: Negru, Culoare ochi: Căprui. Domiciliat în: Piatra Neamț, locul dispariției: Piatra Neamț”.

Lucian Burdujan a avut o carieră impresionantă

În perioada în care a fost dat dispărut, Lucian Burdujan a suferit o mare pierdere, tatăl său, Ioan Burdujan, trecând la cele veșnice în luna octombrie, la vârsta de 76 de ani, în Italia, conform informațiilor furnizate de rotalianul.com. Tatăl lui Burdujan, Ioan, avea obiceiul de a interpreta muzică la orgă pe străzile din Roma. Pentru a putea face funeraliile, familia a organizat o campanie de strângere de fonduri pe internet.

Pe parcursul carierei sale în lumea fotbalului, Lucian Burdujan a jucat pentru diverse echipe, inclusiv Ceahlăul Piatra Neamț, Rapid, FC Vaslui, FCSB, Cernomoreț Odessa, Tavria Simferopol, Goverla Ujgorod, Hatta Club, FC Europa, AEL Kalloni, Aiginiakos FC și Kozani. Burdujan a acumulat 171 de prezențe în prima ligă din România și a înscris 36 de goluri. Cariera sa sportivă s-a încheiat în anul 2020.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: