Redactia.ro
Home » Știri » Un fost jucător de la CFR Cluj a murit călcat de tren! Avea 32 de ani și o viață deja marcată de întâmplări dureroase

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit călcat de tren! Avea 32 de ani și o viață deja marcată de întâmplări dureroase

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit călcat de tren! Avea 32 de ani și o viață deja marcată de întâmplări dureroase

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit călcat de tren, la doar 32 de ani! Tânărul a avut o viață marcată de evenimente nefericite. Iată despre cine e vorba și care este povestea lui de viață.

Un fost jucător de la CFR Cluj a murit călcat de tren! Avea 32 de ani și o viață deja marcată de întâmplări dureroase

Pelayo Novo Garcia, fotbalist spaniol care a jucat și la CFR Cluj, a murit, marți seara, la vârsta de 32 de ani. Tânărul a fost legitimat la CFR Cluj în perioada iunie – august 2017, timp de două luni, așadar, până când Dan Petrescu a renunțat la el.

El ar fi fost lovit de un tren în oraşul La Corredoria, din regiunea Oviedo. Pelayo Novo se îndrepta pe ruta Oviedo – Siero, însă nu se cunosc detalii despre împrejurările morții lui.

Fostul sportiv a avut o viață marcată de evenimente dureroase. În martie 2018, a rămas paralizat după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului în care era cazat alături de colegii de la Albacete, echipa la care era legitimat atunci, a relatat The Sun. El nu și-a mai putut continua cariera, evident. Țintuit într-un scaun cu rotile, acesta s-a retras din fotbal, dar nu a putut să lase deoparte complet sportul, marea lui pasiune. A început o carieră în tenis în scaun cu rotile și a ajuns într-un mod uluitor pe locul 12 în lume, a scris spotmedia.ro. Ulterior, a devenit ambasador al Fundaţiei Real Oviedo şi membru al consiliului de administraţie al federaţiei de tenis din Asturia.

„Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis CFR Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: