Redactia.ro
Home » Știri » Un fost politician îi roagă pe cei de la Phoenix să nu cânte la nunta lui George Simion: „Vă cer să nu vă asociaţi cu un politician toxic, populist şi extremist”

Un fost politician îi roagă pe cei de la Phoenix să nu cânte la nunta lui George Simion: „Vă cer să nu vă asociaţi cu un politician toxic, populist şi extremist”

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a confirmat că va concerta sâmbătă seară, 27 august, la nunta liderului partidului AUR, George Simion. Un fost politician roagă celebra trup să nu se asocieze cu „ un politician toxic, populist şi extremist”. Iată toate detaliile!

Un fost politician îi roagă pe cei de la Phoenix să nu cânte la nunta lui George Simion

Activistul Remus Cernea îl roagă pe Nicu Covaci să anuleze concertul programat la nunta lui George Simion, liderul partidului AUR:

„George Simion este opusul valorilor pe care le semnifică trupa Phoenix prin cariera ei extraordinară de 6 decenii. Nu este un simplu concert, ar fi o pată întunecată, greu de șters în istoria Phoenix”, a transmis Remus Cernea printr-un clip filmat la Kiev.

„Vă cer ca legendara trupă rock Phoenix să nu se asocieze cu un politician toxic, populist și extremist precum George Simion. O astfel de asociere ar consterna milioanele de iubitorii ai muzicii Phoenix! Această trupă transmite nu doar muzică, ci și valori importante care țin de libertate și reprezintă un reper în istoria noastră”, a mai spus Remus Cernea, potrivit G4Media.

„Șeful AUR nu a avut nici măcar bunul simț de a se solidariza cu ucrainenii”, a mai adăugat Cernea, potrivit aceleași surse.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, despre nunta lui George Simion

Iată ce a declarat liderul trupei Phoenix, despre evenimentul la care urmează să concerteze

„Nu știu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiți de concertul de mâine (n.r. sâmbătă) seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da?  Concertăm, după care am plecat din țară, în Spania. Organizatorii știu mai bine ce și cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt. Am auzit că sunt 10 mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt”, a transmis Covaci, conform aceleiaşi surse.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: