Redactia.ro
Home » Știri » Un ieșean cu cangrenă la ambele picioare a fost trimis acasă de medici. Bărbatul a fost testat pozitiv cu COVID-19

Un ieșean cu cangrenă la ambele picioare a fost trimis acasă de medici. Bărbatul a fost testat pozitiv cu COVID-19

GALERIE FOTO (4) Un ieșean cu cangrenă la ambele picioare a fost trimis acasă de medici. Bărbatul a fost testat pozitiv cu COVID-19

Un ieșean cu cangrenă la ambele picioare a fost trimis acasă de medici. Caz incredibil în Iași. Un bărbat cu cangrenă la ambele picioare a fost plimbat între mai multe spitale, iar ulterior a fost trimis acasă pentru că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Preotul care mergea cu Bobotează l-a găsit pe bărbat cu picioarele degerate și a anunțat de urgență familia.

Un ieșean cu cangrenă la ambele picioare a fost trimis acasă de medici. Bărbatul a fost testat pozitiv cu COVID-19

Caz șocant la Iași. Un bărbat în vârstă de 62 de ani, care are cangrenă la ambele picioare, a fost trimis acasă de medici, plimbat între mai multe spitale, după ce a fost confirmat cu COVID-19. Deși bărbatul are o formă gravă de cangrenă la membrele inferioare în urma unor degerături, medicii au decis să-l trimită acasă, după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cazul a fost descoperit de un preot din Moșna, care umbla cu Boboteaza.

Bărbatul locuiește singur de mulți ani într-o casă veche, fără bani, fiind ajutat de vecinii din sat. În urmă cu câteva zile acesta a fost găsit în stare gravă, cu picioarele învinețite de frig. Nepoata sa a fost prima care a sunat la ambulanță.”Luni seara am fost informați să mergem pentru că el este cu picioarele degerate. Nu am ajuns luni seara, marți dimineața am fost acolo, am chemat ambulanța, a venit, l-a luat, am lăsat un număr de contact pentru că el are pierderi de memorie în urma unui accident vascular”, povestește femeia pentru Antena 3.

După ce a stat internat în spital o zi pe secția chirurgie, bărbatul a fost trimis acasă pentru că a fost depistat cu COVID. În tot acest timp, nepoata sa nu a fost anunțată. ”Am dat de rezidenta domnului doctor care mi-a spus în felul următor. Pacientul nu prezintă urgență chirurgicală, a fost depistat pozitiv și va merge acasă și va sta în carantină 14 zile și va reveni după perioada de carantinare pentru amputarea picioarelor.Ne-au spus că nu se moare din așa ceva. Că ele nu sunt de acum, sunt de câteva luni degerate, dar acum câteva luni nici măcar nu era frig și că se usucă și singure, degetele”. mai spune nepoata bărbatului.

Medicii nu s-au interesat ore bune de cazul bărbatului

Femeia a sunat la 112 pentru că bărbatul nu putea sta acasă în asemenea condiții. Ulterior a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva Iași unde trebuia să urmeze un tratament, dar ore bune medicii nu l-au băgat în seamă. ”E un om sărac… Știți cum e? Când ajunge un om ca noi, e una. Într adevăr, poate ca nu e atât de spălat, avea haine curate pe el, eu l-am îmbrăcat, asta nu cred ca are vreo importanță, dar faptul ca fost externat seara la ora 8 și jumătate nu știu ce ar putea sa spună. Nu a venit nimeni la el, nu i s-a dat nimic, nu i s-a făcut nimic de după amiaza sau de la cât a ajuns el la clinică”, a mai spus femeia.

În momentul de față, bărbatul se află la Spitalul Județean de Urgență din Iași, pe secția de Chirurgie unde urmează să-i fie amputate picioarele. Reprezentanții spitalelor nu au avut nicio reacție cu privire la acest caz pentru un punct de vedere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: