Redactia.ro
Home » Știri » Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie

Un inginer de robotică a dat costumele bărbătești pe fustă și tocuri. De ce se îmbracă cu haine de femeie

GALERIE FOTO (4) Mark Bryan

Un inginer de robotică american, stabilit în Germania, pe nume Mark Bryan a desființat stereotipurile  în momentul în care a ales să meargă îmbrăcat în fustă și pantofi cu toc la muncă. Și-a șocat atât colegii, cât și clienții și este foarte mândru de realizarea lui. 

Motivul pentru care Mark Bryan poartă haine de doamnă

Americanul Mark Bryan pare un bărbat obișnuit în partea de sus, însă atunci când ai o pivire de ansamblu observi că el nu este un simplu bărbat, ci unul care poartă fustă și pantofi cu toc. Acesta a explicat că nu are nici o legătură cu sexualitatea lui, ci este doar un mod care îl ajut pe el să se simtă mai puternic.

Într-un interviu pentru Bored Panda, Mark Bryan a explicat motivul care sta în spatele alegerilor sale vestimentare. Încrezător și fără rușine, a spus că hainele de femeie emană mai multă putere.

”Mă îmbrac așa pentru că pot. Doar pentru a fi diferit. Am admirat întotdeauna femeile care poartă fuste strâmte și tocuri. Nu sexual vorbind, ci datorită puterii pe care o emană. Nu mă îmbrac așa pentru a fi sexy, ci ca să arăt ca orice femeie profesionistă. Pentru mine, hainele nu au gen. Prefer un aspect „masculin” deasupra taliei și un aspect fără gen sub talie. Este vorba despre haine fără gen”, a spus bărbatul.

Este vorba despre haine fără gen”

Mark Bryan este originar din America, dar a ales să se stabilească în Germania. Se îmbracă așa la muncă, pe stradă și chiar și acasă, în ciuda faptului că îmbrăcămintea lui atrage cu siguranță privirile celor din jur. Mărturisește, însă, că are o viață perfect normală, ba chiar este și căsătorit, iar felul în care se îmbracă nu are nicio legătură cu orientarea lui sexuală.

Pe pagina lui de Instagram, bărbatul recunoaște fără rețineri că îi place să poarte haine de femeie și chiar publică imagini cu ținutele lui. „Sunt doar un bărbat heterosexual, cu o căsătorie fericită, care iubește mașinile, femeile frumoase și să includă tocuri și fuste în ținutele zilnice”, se descrie el pe pagina lui de pe rețeaua de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: