Redactia.ro
Home » Știri » Un mecanic de locomotivă din Galați, spaima căilor ferate! Ce rezultat a ieşit la testarea cu DrugTest

Un mecanic de locomotivă din Galați, spaima căilor ferate! Ce rezultat a ieşit la testarea cu DrugTest

Călătoriile cu trenul, gratuite pentru elevi, pe orice distanță! Cum și de unde se pot obține biletele gratuite și ce documente sunt necesare

Pericolul de pe drumurile patriei s-a transferat, se pare, şi pe căile ferate. Nu doar şoferii calcă strâmb, la volan, ba cu alcool, ba cu droguri, ci şi mecanicii de locomotivă.

Un astfel de conductor care şi-a desfăşurat activitatea pe două trenuri de călători a fost testat de poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, reieşind indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Au găsit un menanic drogat

Poliţiştii de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi au efectuat verificări pe linia depistării personalului feroviar care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. Ei au informat că un mecanic de locomotivă a „ieşit” pozitiv la consumul de droguri.

„Astfel, a fost depistat un bărbat, mecanic de locomotivă, care şi-a desfăşurat activitatea pe două trenuri de călători. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, menţionează comunicatul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Alţi angajaţi au refuzat testarea

În cadrul acestei acţiuni, doi manevranţi de cale au refuzat testarea pentru depistarea substanţelor psihoactive şi, respectiv, prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în sânge.

Poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de prezenţa la serviciu sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi neîndeplinirea datoriilor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: