Redactia.ro
Home » Știri » Un mesaj către Poliție a provocat isterie pe Facebook. Ce a transmis un tânăr

Un mesaj către Poliție a provocat isterie pe Facebook. Ce a transmis un tânăr

Mesajul unui tânăr a provocat isterie pe Facebook. Internauții s-au arătat deranjați de ceea ce a postat tânărul. 

 

 

Care a fost mesajul tânărului

 

Poliția Capitalei îi  încurajează pe bucureșteni să reclame la TelVerde 0800 800 165 pe cei care nu poartă  mască. Mai mult, autoritățile pun la dispoziție și un număr la care pot fi trimise imagini cu cei care încalcă regulile sanitare și care nu poartă nici mască.

Numărul de WhatsApp pus la dispoziție de autorități este 0755 021 218 și îi încurajează pe aceștia să trimită imagini, fotografii sau videoclipuri.

Oamenii sunt mai responsabili, astfel, tot mai mare este numărul celor care fac poze celor care u poartă mască și le transmit Poliției. Acest lucru a împărțit lumea în două: unii care sunt de acord cu această practică, alții care blamează așa ceva spunând că este manevră ceaușistă.

,,Asta a fost toată conversația.

Nr poliție: 0755 021 218 (salvați-l că sunt activi pe whatsapp mereu, inclusiv acum îi văd online)
Vă urez ok și sper să facem oamenii să înțeleagă că regulile sunt reguli și nu „sunt făcute pentru a fi încălcate” sau „să le respecte cine le-a făcut”, a scris tânărul.

 

Care a fost îndemnul tânărului

 

Mai mult, tânărul subliniază importanța respectării regulilor într-o societate. ,,O societate se bazează pe un set de reguli pentru a funcționa. De la a avea sexul acoperit când ieși pe stradă, la a cunoaște și pune în practică bunele maniere când ești într-o întâlnire personală sau de muncă. În societate avem drepturi și îndatoriri. Sunt extraordinar de multe nereguli, de legi care se bat cap în cap, de drepturi care nu sunt drepturi, de facilități făcute pe hârtie (aici îmi vin pistele de bicicletă făcute cu culoare pe trotuar între pietoni, stâlpi și boturi de mașini peste borduri) șamd’‘, a mai scris tânărul.

Tânărul a subliniat importanța datoriilor pe care le avem pentru cei din jurul nostru.

,,De mici trebuie să facem diverse lucruri, fie că ne convine, fie că ne convine mai puțin. De la dus gunoiul, spălat vase, învățat pentru școală, să nu arunci gunoiul pe stradă, să ai grijă de locuință, să respecți semenii, prietenii, vecinii, colegii, profesorii. Să urmezi școala auto și să îți iei permis dacă vrei să conduci un autovehicul (…)  Apreciez că mulți sunteți de acord cu varianta de sifon, pârâcios, snitch sau simț civic”, mai scrie în mesajul tânărului.

Fotografia către Poliție a fost trimisă cu fața neblurată pentru a putea fi recunoscut pe Facebook, scrie DCNews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: