Redactia.ro
Home » Homepage » Un militar francez a fost găsit mort, în București. Cum a dat peste el camerista hotelului

Un militar francez a fost găsit mort, în București. Cum a dat peste el camerista hotelului

Foto: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Un militar francez a fost găsit mort, undeva într-un hotel din nordul Bucureștiului. Una dintre cameristele hotelului a dat peste el și l-a văzut, apoi managerul a anunțat autoritățile competente. Iată despre ce e vorba.

Un militar francez a fost găsit mort, în București. Cum l-a găsit camerista hotelului

Soldatul francez avea 41 de ani. El a fost găsit mort azi dimineață, 6 noiembrie 2022, într-un hotel din nordul Bucureștiului, în zona Piața Presei Libere, unde s-a cazat cu trei zile înainte, pe 3 noiembrie 2022, împreună cu mai mulți camarazi. Ei aveau camerele rezervate până la data de 3 ianuarie 2023.

Una dintre cameristele unității de cazare de lux trebuia să facă ordine în camera unde era cazat militarul francez, dar când a ajuns acolo l-a găsit fără suflare. Imaginea era macabră: bărbatul ar fi avut o foarfecă înfiptă în gât.

Camerista a anunțat managerul hotelului, care a sunat la 112. Nu au fost găsite urme care să dovedească un jaf, iar ușa nu a fost forțată din exterior, însă nu există, oficial, o cauză a decesului francezului. Deocamdată, autorităţile fac investigații și există trei variante: un accident, o sinucidere sau o crimă, având în vedere că el a fost găsit înjunghiat.

Franța are 550 de militari în grupul de luptă de la Cincu, iar militarul ar fi făcut parte din contingentul de soldați ajunși în România, conform Cancan. Potrivit Digi24, soldații francezi cantonați în cadrul unei misiuni NATO la baza militară de la Cincu se plâng de condițiile de acolo. Ei au vorbit pentru site-ul de investigații francez Mediapart despre numărul insuficient de toalete, condițiile insalubre din unele spații, mâncarea puțină și încălzirea deficitară din corturi. Relatările lor au stârnit un scandal în Franța, unde deputații partidului Franța Rebelă au preluat subiectul pe care îl vor discuta în Adunarea Națională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: