Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un mire și-a pălmuit mireasa în timpul nunții! Ce a făcut femeia de l-a provocat în halul acesta VIDEO

Un mire și-a pălmuit mireasa în timpul nunții! Ce a făcut femeia de l-a provocat în halul acesta VIDEO

GALERIE FOTO (2) Un mire și-a pălmuit mireasa în timpul nunții! Ce a făcut femeia de l-a provocat în halul acesta

O femeie a primit o palmă de proaspătul ei soț chiar în timpul celui mai important moment al nunții. Un singur gest al miresei l-a scos din minți pe mire care nu a mai ținut cont de lumea din jur.

Un mire și-a pălmuit mireasa în timpul nunții

O femeia a trăit șocul vieții ei chiar la propria nuntă! Puține fete ar fi acceptat gestul pe care viitorul soț l-a făcut acestei tinere. Mireasa a trăit momente cumplite chiar în timpul celei mai fericite zile din viața ei, ziua nunții. Totul s-a transformat într-un dezastru în clipa în care tinerii căsătoriți au vrut să taie tortul.

O femeie a primit o palmă de proaspătul ei soț chiar în timpul celui mai important moment al nunții. Un singur gest al miresei l-a scos din minți pe mire care nu a mai ținut cont de lumea din jur. Incidentul s-a petrecut în Pakistan, iar unii invitați s-au temut de comportamentul pe care l-ar putea avea bărbatul ulterior, dacă la propria nuntă a fost capabil de un asemenea gest.

Un mire și-a pălmuit mireasa în timpul nunții! Ce a făcut femeia de l-a provocat în halul acesta VIDEO

Cei doi se aflau alături de alți invitați la momentul tortului. Bărbatul a întins proaspetei sale soții o linguriță cu tort, după care femeia a gustat. În momentul în care a venit rândul ei, mireasa a vrut să facă o mică glumă: când omul era gata să guste, ea schimbă poziția linguriței. Acesta nu a apreciat faptul că mireasa a vrut să îi fure prăjitura de la gură. Fără să stea pe gânduri, i-a tras o palmă de toată frumusețea. Bărbatul a lovit-o atât de tare încăt femeia s-a dezechilibrat și a aterizat pe un scaun din spate.

În cele din urmă, reacția bărbatului nu a fost cea mai frumoasă, aceasta ieșidu-și din pepeni și făcând un gest care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: i-a dat soției o palmă puternică peste mână.

Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale

Un bărbat și-a făcut apariția la nuntă cu toate cele șase iubite ale sale. Doi tineri îndrăgostiți așteptată cu nerăbdare ziua nunții lor, mai ales că acea zi va rămâne una specială în viața lor. Mai mult, în această zi mirii sunt în centrul atenției, iar invitații roiesc în jurul lor. Ei bine, povestea a doi tineri, proaspăt căsătoriți nu este una plăcută, dar ce-i drept, puțin amuzantă.

Doi tineri din Nigeria l-au invitat la propria nuntă pe patronul unui club de noapte, pe nume Mike Eze-Nwalie Nwogu, sau Pretty Mike, așa cum e cunoscut printre apropiați. Acesta a devenit vedetă la nunta mirilor, după ce și-a făcut apariția alături de cele șase iubite ale sale, toate însărcinate! Da, este complet adevărat! Mike a postat pe Instagram mai multe poze, menționând că toți bebeluși din pântecele celor șase femei, îi aparțin.

”Nu e nici un truc, pur si simplu ne traim viata”, a precizat nigerianul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: