Redactia.ro
Home » Știri » Un muncitor necăjit, cu adidașii rupți, a fost păcălit de un vânzător din Cluj-Napoca. O altă clientă i-a luat apărarea

Un muncitor necăjit, cu adidașii rupți, a fost păcălit de un vânzător din Cluj-Napoca. O altă clientă i-a luat apărarea

Un muncitor de origine străină a fost păcălit de vânzătorul unui supermarket din Cluj-Napoca, care i-a dat restul greșit, în mod intenționat. O femeie aflată la coadă i-a luat apărarea bărbatului, apoi a relatat în mediul online cele întâmplate.

Un muncitor marocan, păcălit la casă de către vânzătorul unui supermarket

Un bărbat necăjit, cu adidașii rupți, a fost pe punctul de a fi înșelat de către un casier al unui supermarket din Cluj-Napoca, dându-i-se un rest cu mult mai mic decât cel corect. La scenă a asistat o femeie, care n-a rămas indiferentă și i-a luat apărarea.

Mai precis, muncitorul marocan i-ar fi înmânat casierului suma de 100 de lei și ar fi trebuit să primească rest 60 de lei, însă vânzătorul i-a dat înapoi doar 30 de bani. Fără să stea pe gânduri, femeia l-a tras la răspundere pe conaționalul său. Surpriză, însă! Bărbatul în cauză și-a justificat eroarea printr-o replică greu de imaginat. „Are bani ăsta”, i-ar fi răspuns vânzătorul.

Femeia a povestit totul în mediul online

„Vreau sa va aduc la cunoștință un eveniment de toata jena care s-a întâmplat în seara asta la acest magazin Oncos, în jurul orei 17:30-18:00.
În fața mea la casa de marcat a fost un băiat de culoare (marocan), de care a profitat în ultimul hal casierul prezent.
După ce și-a pus pe masa toate produsele în valoarea a 29.70 RON, cum scria și pe casa de marcat, acest casier i-a spus acestui băiat suma pe care trebuia să o achite, dar acesta nu înțeles.

Am încercat să îi spun în engleză, dar nu știa nici această limbă… S-a uitat băiatul la suma ce era acolo, avea câțiva lei în mână, dar nu chiar suma exactă și a scos din buzunar mai multe bancnote de 100 lei, de 50 lei. I-a dat casierului 100 lei și atunci ca să vedeți invidia și nerușinarea de pe fața casierului, care a spus: ”No, are bani ăsta”.
I-a dat rest băiatului 30 bani… Când l-am atenționat să îi dea restul cum trebuie îmi spune mie că el a mai cumpărat și a mai dus din cumpărături la mașină…

N-am mai insistat. Când am ieșit, l-am găsit în stația de tramvai spre Bld Muncii… Om muncit, abia ieșit de la lucru, cu hainele și adidașii rupți, plin de noroi.

Ajunge să-și bată joc de el un gunoi de om? Dacă era unul îmbrăcat la 4 ace, cu ceas de 40 de milioane, pe ăla nu-l poți prosti. Dar vine unul sărac, săracul care a lucrat pentru acei bani și și-a rupt spatele pentru acei bani.

Mi s a rupt sufletul. Sper să îi ajute la fel Dumnezeu acelui casier…”, a relatat Adriana, pe un grup online din Cluj-Napoca.

Femeia cu suflet mare a spus apoi că va reveni la magazin pentru a discuta cu șeful casierului și pentru a cere verificarea camerelor de supraveghere.

„Din păcate n-am apucat sa opresc pe băiatul respectiv. Pe când am ajuns în stația de tramvai deja a pornit tramvaiul și el a urcat. Dar mâine (n.red. sâmbătă) se rezolva. Dacă da Domnul poate am noroc și va fi chiar el pe tură, iar îl voi face vedeta”, a mai spus clujeanca. Postarea femeii a devenit virală pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: