Redactia.ro
Home » Homepage » Un Nostradamus al viitorului. S-a întors din anul 2906 ca să ne spună ce se va întâmpla cu noi. Prima dată crucială: 8 octombrie 2022

Un Nostradamus al viitorului. S-a întors din anul 2906 ca să ne spună ce se va întâmpla cu noi. Prima dată crucială: 8 octombrie 2022

GALERIE FOTO (2)

TikTok ne oferă şi profeţi. Un utilizator al acestei platforme sociale susţine că s-a întors printre noi din anul 2906, ca să ne avertizeze asupra unor evenimente foarte importante, ce vor afecta întreaga Planetă. Poate chiar existenţa unor dintre noi.

TikTok-erul ”@timevoyaging” a povestit despre întâmplări ce includ extratereștrii care vizează Pământul sau o altă lume găsită ascunsă în interiorul lumii noastre.

Joe Biden va fi revocat din funcţie

Printre foarte multele premoniţii despre viitorul PLanetei, dar pe care călătorul în timp susţine că le ştie pentru că a citit istoria, se numără şi revocarea din funcţie a lui Joe Biden, preşedintele SUA. Ar urma să se întîmple asta pe 10 decembrie 2022.

Un „urmăritor” a comentat: „Cel cu Biden ESTE singurul care sună realist lol”, în timp ce altul a scris: „10 decembrie??? Lasă-mă să pun asta în calendarul meu”.

O altă previziune, mai aproape ca dată, este: „8 octombrie 2022: Un porc zombi scapă dintr-un laborator, ceea ce duce la infectarea a 60% din toți porcii din lume”.

Printre dezvăluirile călătorului în timp se numără și alte informații care au pus internetul pe gânduri. Iată ce a date importante a mai transmis omenirii utilizatorul TikTok!

  • 1 noiembrie 2022: sunt lansate fișiere clasificate despre extratereștrii care au aterizat pe Pământ.
  • 14 noiembrie 2022: 10 oameni primesc puteri de la soare , inclusiv telekineză, putere și altele.

Alt TikToker anunţă un asteroid

Un alt utilizator TikTok, care pretinde că este un călător în timp din anul 2269, a avertizat că „un asteroid uriaș se va apropia de Pământ” anul viitor.

Utilizatorul, care postează sub numele @_time_traveller_2269, susține că roca spațială care va trece pe lângă Pământ anul viitor va avea jumătate din dimensiunea Lunii, ceea ce înseamnă că raza ei ar putea măsura până la 868,7 km lățime.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: