Redactia.ro
Home » Știri » Un nou accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită VIDEO EXCLUSIV

Un nou accident pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită VIDEO EXCLUSIV

Un nou accident pe Autostrada Soarelui.

Un nou accident pe Autostrada Soarelui. În dimineața zilei de duminică, s-a produs un nou accident pe sensul București către Constanța, în zona localității Dragoș-Vodă, județul Călărași. Două autoturisme au fost implicate, iar în urma impactului acestea au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Două persoane au fost rănite.

Un nou accident pe Autostrada Soarelui. O persoană au fost rănită VIDEO EXCLUSIV

Un nou accident pe Autostrada Soarelui. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că, la kilometrul 85 al Autostradei pe sensul dintre București către Constanța, în zona Dragoș-Vodă, a avut loc un accident rutier.

Două autoturisme au fost implicate, acestea rămânând imobilizate pe benzile de rulare. Evenimentul s-a soldat cu o persoană rănită. „În această dimineață, un accident s-a produs la kilometrul 85 al autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către litoral. În acest eveniment rutier, produs în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale. În urma impactului, cele două autoturisme au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Circulația se desfășoară prin dirijarea polițiștilor pe banda de urgență, în zonă fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 1 km care se deplasează prin dirijare cu viteză redusă.”, a spus Comisarul șef Ramona Tudor, centrul Infotrafic.

Circulația se estimează să revină la condiții normale în 30 de minute. Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt avertizați să pună în funcțiune luminile de avarii pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să reducă viteza la timp.

Caramabol pe Autostrada Soareului. 55 de mașini au fost implicate

În urmă cu două zile a avut loc un carambol pe Autostrada Soarelui București-Constanța. Accidentul rutier s-a produs la kilometru 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral. 17 persoane au fost transportate la spital, dintre care cinci copii. Centrul INFOTRAFIC a informat că pe A2 au avut trei evenimente rutiere diferite:

– km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

– km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

– km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: