Redactia.ro
Home » Monden » Un nou concurent ar putea intra în echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. Despre cine este vorba

Un nou concurent ar putea intra în echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. Despre cine este vorba

GALERIE FOTO (2) Faimosii ar putea avea un nou coleg in echipa

 ”Faimoșii” de la Survivor România ar putea avea un nou membru în echipă. Jador și-a exprimat dorința ca acesta să fie adus în competiție. Posibilul concurent este în dubii, în ceea ce privește înscrierea în emisiune.

Un nou concurent ar putea intra în echipa ”Faimoșilor” de la Survivor. Despre cine este vorba

După eliminarea Simonei Hapciuc și a Majdei, ”Faimoșii” de la Survivor România ar putea avea un nou băiat în echipa lor. Posibilul concurent este prieten bun cu Jador, care și-a exprimat, deja, dorința ca acesta să fie adus în competiție. Artistul i-a transmis un mesaj prin fosta concurentă, Mihaela, de la ”Războinici”, în care îl roagă să vină în Republica Dominicană.

Posibilul nou concurent de la Survivor se numește Robert Ionescu și în trecut a mai participat la Puterea Dragostei.

”Dragii mei, o știți pe Mihaela care a fost la Survivor, care a fost eliminată? Mi-a scris, a vorbit și cu Jador și, ce credeți, i-a spus că mă vrea la Survivor lângă el. Toată lumea vrea să fiu la casting,  nu înțeleg cum se alege, pe ce criterii, văd că sportiv nu trebuie să fii. Mă rog… Și mama lui mi-a transmis”, a spus acesta pe Tik-Tok.

PRO TV - Robert Ionescu, în Viața bate vlogul : Eu eram în spital și ea mă înșela cu cel mai bun prieten

Robert Ionescu a făcut public și mesajul primit de la fosta ”războinică”, Mihaela.

”Faimoșii” au rămas fără două fete în echipă

După eliminarea Simonei Hapciuc, Majda a părăsit și ea competiția, după ce a fost nominalizată de Jador, dar și pentru că a avut cele mai puține voturi din partea publicului, dintre fetele propuse data trecută spre eliminare (Roxana Nemeș și Elena Marin).

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a explicat Jador.

Majda a plecat de la Survivor România cu inima împăcată.

„Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta.Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună”, a spus ”Faimoasa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: