Redactia.ro
Home » Știri » Un nou martor în cazul lui Eduard Giosu. Ce a mărturisit abia acum:  „Era un poliţist peste băiat, cu genunchiul pe el și…”

Un nou martor în cazul lui Eduard Giosu. Ce a mărturisit abia acum:  „Era un poliţist peste băiat, cu genunchiul pe el și…”

Un nou martor a apărut în cazul lui Eduard Giosu! Iată mărturiile acestuia!

Un nou martor în cazul lui Eduard Giosu

Într-o primă fază, martorul a auzit sunetul sirenei unei mașini de poliție și s-a apropiat de fereastra din casa sa pentru a vedea ce se întâmplă. La vederea mașinii de poliție cu ușile larg deschise și girofarurile aprinse în spatele blocului, a devenit clar că se petrecea ceva neobișnuit.

Martorul a remarcat că polițiștii alergau, în special o femeie polițist care țipa puternic. Țipătul acesteia era evident de panică sau de disperare. În acest moment, martorul a început să audă și zgomote de lovituri și strigăte, iar la scurt timp martorul a auzit un băiat rostind cuvinte precum „Nu da!”. Ulterior, martorul a decis să coboare și să vadă cu ochii lui ce se întâmpla:

„Iniţial am auzit maşina de poliţie pe geam. Am ieşit, era maşina de poliţie în spatele blocului cu uşile larg deschise, girofarurile aprinse. Poliţiştii au început să o ia la fugă, mai întâi o fată poliţist, după aia un poliţist în urma ei.

Poliţista a început să ţipe. Adică a ţipat. Un ţipăt pur şi simplu.

După care am auzit lovituri diverse. Eram în casă, mă schimbam să cobor jos în timpul ăsta. Dar geamul era deschis. Auzeam lovituri, gălăgie, băiatul care zicea „Nu da!” sau ceva de genul. După aceea paşi, alergătură. În momentul ăsta eu am coborât jos. Şi când am ieşit din scară era un poliţist peste băiat, cu genunchiul pe el şi el horcăia foarte tare ca şi cum ar rămâne fără aer. Dar foarte tare!

După care următorul minut a început să geamă aşa. El când horcăia, părea că rămâne fără aer. Făcea… Dar foarte tare! Foarte tare. Adică se aude foarte tare acolo între blocuri, parcă era un animal, nu om”, a relatat martorul, la Antena3 CNN. 

Martorul: „Nu era coerent. El a mormăit vreo 5 minute, dar mormăia”

Martorul a adus în discuție și starea în care l-a observat pe Eduard Giosu după ce a fost imobilizat de către polițiștii Secției 17 de Poliție din Capitală:

„Avea hemoragie, avea faţa plină de sânge, curgea sânge, părea şi din ureche, dar acum poate s-a prelins din cap pe ureche. Dar avea toată faţa plină de sânge.

El era încătuşat deja. Când am ieşit din scară era deja încătuşat cu mâinile la spate, cu capul jos.

Pus pe burtă. Cineva l-a pus jos, un poliţist l-a pus jos, a fugit, a luat maşina din spatele blocului că lăsase uşile deschise şi a pus pe altcineva să stea cu piciorul pe el. 

Nu era coerent. El a mormăit vreo 5 minute, dar mormăia adică. A gemut. Prima oară când am ieşit din scară horcăia foarte tare ca şi când nu mai avea aer, după aia a început să mormăie şi după aia gemea. Atât. Nu am auzit absolut niciun cuvânt scos de la el”, a mai mărturisit martorul pentru sursa citată anterior. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: