Redactia.ro
Home » Știri » Un nou simptom pentru cei infectați cu coronavirus. Ce spun specialiștii

Un nou simptom pentru cei infectați cu coronavirus. Ce spun specialiștii

Noi simptome COVID-19

Specialiștii în dermato-venerologie din Franța a precizat că poate exista o legătură între urmele de pe piele și infecția cu coronavirus. Conform acestora, simptomele au fost observate la pacienți.

Noi simptome pentru infecția cu coronavirus

Potrivit Mediafax, specialiștii în dermato-venerolofie din Franța sunt de părere că apariția petelor roșii de piele pot avea legătură cu COVID-19.

Experții Uniunii Naționale a Dermato-Venerologilor din Franța, pseudo-degerăturile, bubele și senzațiile de mâncărime, pot semnifica apariția infecției cu coronavirus. Aceștis suțin că au primit multe constatări ale unor de simptome la pacienți care nu prezentau dificultăți respiratorii.

Jerome Salomon, directorul general în cadrul Ministerului Sănătății din Franța a declarat că nu a primit nicio înștiințare referitoare la această descoperire.

Societatea Britanică de Rinologie și Academie Americană de Otarinolaringologie au raportat câteva amănunte cu privire la pierderea mirosului și al gustului de către pacienții bolnavi de coronavirus.

Coronavirusul afectează creierul

Medicii au observat noi simptome neurologice la infecția cu coronavirus, de la stări de confuzie până la atac vascular cerebral.

Se pare că unii pacienți infectați cu coronavirus, au stări de encefalopatie, mai excat, disfuncții ale creierului. De asemenea, acestor simptome se alătură și pierderea mirosului sau a gustului.

Un bărbat din Florida, în vârstă de 74 de ani a avut tuse și febră, dar radiografia plămânilor a arătat că nu avea nicio urmă de pneumonie, motiv pentru care a fost trimis acasă. După o zi, acesta s-a prezentat la spital, având febră, probleme de respirație și nu le-a putut explica medicilor ce are deoarece nu putea vorbi.

Așadar, felul și viteza cu care coronavirusul evoluează indică faptul că acesta poate afecta creierul în anumite circumstanțe rare. Un medic de la spitalul Universității din Brescia susține că unii pacienți au avut deliruri înainte de a dezvolta febră sau probleme respiratorii.

Momentan, medicii vor mai cerceta această cauză, spunând că este prea devreme pentru a stabili modul în care coronavirusul afectează sistemul neurologic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: