Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un pescar a găsit un bilet plutind pe mare. După ce l-a citit, povestea a devenit virală! Ce scria în el

Un pescar a găsit un bilet plutind pe mare. După ce l-a citit, povestea a devenit virală! Ce scria în el

GALERIE FOTO (6) Un pescar a găsit un bilet plutind pe mare

Un pescar a găsit un bilet plutind pe mare. Un pescar din Palestina a găsit un bilet pe mare, iar după ce a mers la ginerele său, acesta avea să descopere un mesaj scris de un cuplu de britanici aflați în vacanță în insula greceascp Rhodos. Ulterior, povestea lor avea să devină virală în întreaga lume.

Un pescar a găsit un bilet plutind pe mare. După ce l-a citit, povestea a devenit virală! Ce scria în el

Un pescar a găsit un bilet plutind pe mare. Întotdeauna poveștile frumoase vor face înconjurul lumii, mai ales când este vorba despre ceva inedit. Jihad al-Soltan, un pescar din Palestina se afla pe mare, în momentul în care a găsit o sticlă, plutind. După ce a luat-o și a deschis-o, a observat că în interior era un mesaj scris de un cuplu britanic aflat în vacanță în insula grecească Rhodos. Acesta a mers la ginerele său să-i arate și acesta impresionat de mesajul celor doi, a postat întreaga poveste pe Internet.

„Bună ziua,Vă mulţumim că aţi luat această sticlă. Drept recompensă, găsiți aici niște flori magice.Suntem în vacanţă în Rhodos şi ne-ar plăcea să ştim cât de departe a ajuns această sticlă, chiar dacă este vorba de următoarea plajă. Cu încredere, Zac şi Beth”, s-au semnat tinerii, care au lăsat în conținutul scrisorii și o adresă de e-mail. Așadar, mesajul celor doi tineri a plutit 800 de kilometri, până în Fâșia Gaza, acolo unde a fost găsit de un pescar. „Am simţit că această scrisoare a călătorit peste graniţe şi prin ape internaţionale fără restricţii, în timp ce noi, ca pescari, nu putem depăşi şase mile. Sper că într-o bună zi vom deveni la fel de liberi ca această sticlă!”, a povestit Jihad al-Soltan.

Zac și Beth, cei doi tineri britanici, în vârstă de 22 și 23 de ani și-au dorit întotdeauna să arunce un mesaj într-o sticlă pentru a vedea dacă cineva îl va găsi și le va răspunde. În data de 4 iulie 2027, în ultima zi de vacanță, Zac Marriner a surprins-o pe Beth cu o sticlă pe care o adusese din Anglia. Cei doi au scris un mesaj pe o bucată de pergament, l-ai introdus în sticlă și au adăugat câteva flori înăuntru.

Mesajul a călătorit 40 de zile în larg

După 40 de zile, Soltan a găsit sticla plutind în mare, iar după ce a dus mesajul acasă, ginerele său care știa limba engleză le-a trimis un email celor doi tineri britanici. Astfel, Mohammed Zaanoun le-a spus tinerilor că mesajul lor a ajuns în Fășia Gaza, după ce un pescar l-a găsit în larg.

Așadar,

povestea mesajului plutitor a ajuns cunoscut în întreaga lume, după ce tânărul a postat câteva fotografii cu mesajul și cei doi tineri. La scurt timp, Beth și Zac au fost contactați de jurnaliștii din Fâșia Gaza, pentru a afla povestea din spatele biletului. Ulterior, cei doi tineri au confirmat că biletul a fost scris de ei și că se aflau într-o vacanță pe insula grecească Rhodos. Mai mult, aceștia au fost surprinși că mesajul lor a călătorit sute de kilometri și că cineva l-a citit. Zac și Beth au fost de acord să le trimită pescarului și ginerului acestuia câteva fotografii cu ei.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: