Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist în vârstă de doar 23 de ani și-a dat ultima suflare pentru a-i salva viața unui vecin. Evenimentul tragic s-a petrecut în afara orelor de serviciu

Un polițist în vârstă de doar 23 de ani și-a dat ultima suflare pentru a-i salva viața unui vecin. Evenimentul tragic s-a petrecut în afara orelor de serviciu

GALERIE FOTO (2)

Dumitru Ursu, un tânăr polițist în vârstă de doar 23 de ani care se afla în afara orelor de serviciu și-a dat ultima suflare în încercarea de a-i salva viața unui vecin. Odată ce l-a văzut pe om în pericol, tânărul nu a stat pe gânduri și nu a ezitat să se implice. Din păcate, ceea ce a urmat i-a adus tragicul sfârșit. Iată prin ce clipe grele a trecut acesta!

Un polițist de 23 de ani a murit încercând să salveze viața vecinului său

Tragica întâmplare s-a petrecut în satul Codreanca, când Dumitru Ursu a făcut tot ce i-a stat în putință să-l salveze pe vecinul său în vârstă de 31 de ani care coborâse să curețe o fântănă și nu a mai putut ieși. Odată ce l-a găsit în pericol, polițistul s-a hotărât să intervină la fața locului și a decis să coboare după el. Din păcate niciunul dintre ei nu a mai putut fi salvat, iar pierderea vieții a marcat tragic echilibrul familiei lui, conform „Observator.ro”.

Mariana Didenco, purtătoarea de cuvânt a IGP, a povestit, potrivit aceleiași surse, cum s-a petrecut tragicul eveniment:

„Preliminar, s-a stabilit că un angajat al IP Strășeni cu vârsta de 23 de ani, aflat în afara orelor de serviciu, fiind la domiciliul său din Codreanca, intenționând să curățe fântâna din curtea casei părintești cu un alt bărbat de 31 de ani, ultimul intrând în fântână la scurt timp nu reacționa, în ajutor pentru a-l salva a intrat în fântână și tânărul de 23 de ani. Din nefericire ambii au decedat”, a declarat aceasta.

Familia tânărului polițist care a decedat trece prin momente groaznice

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii, dar și colegii de breaslă ai tânărului polițist, care și-a sacrificat viața, au transmis condoleanțe familiei tânărului polițist. Sora acestuia a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Dumitraș, cum să traim noi acum…..”, a scris sora agentului, potrivit aceleași surse.

Sursa foto: spynews.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: