Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un pompier a fost la un pas de moarte dintr-un motiv stupid. Ce i s-a întâmplat

Un pompier a fost la un pas de moarte dintr-un motiv stupid. Ce i s-a întâmplat

pompier

Nimic nu prevestea ce avea să se întâmple într-o seară pe care și-o petrecea cu soția, vizionând un film și mâncând popcorn. Acest pompier a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unei situații stupide.

Un pompier, la un pas de moarte dintr-o prostie

Un bărbat petrecea o seară, în intimitate, cu soția sa, uitându-se la un film și mâncând popcorn. La un moment dat, bărbatul a rămas cu o bucățică de popcorn între dinți, de care n-a putut să scape.

Câteva zile mai târziu ajungea de urgență al spital. Deși, inițial, părea a fi vorba despre o răceală mai severă, doctorii i-au dat cumplita veste. Bărbatul suferea de edocardită infecțioasă, o boală cauzată de microbi din altă parte a corpului.

Ce l-a făcut să ajungă în această situație

Medicii i-au explicat că de vină ar fi o infecție dintr-o altă parte a corpului, cum ar fi cavitatea bucală, care a ajuns în sânge și afectează inima. În acel moment, pompierul și-a dat seama că era vorba despre bucata de popcorn rămasă între dinți. Și așa a fost!

„Doctorii mi-au spus că dacă nu aș fi mers la consult atunci când am fost, aș fi putut muri în trei zile, Cele mai multe persoane mor dacă ajung la nivelul de infecție 350. Eu eram la nivelul 340”, a spus pompierul.

„Dacă aș fi mers la un stomatolog, ca să scap de acea bucată de popcorn, nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat. Am fost aproape de moarte. Sunt extrem de norocos că am scăpat. Nu voi mai mânca popcorn în viața mea!”, a adăugat el.

Citește și Andra, atracția principală într-un bar din Vaslui. Ce părere are artista?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini