Redactia.ro
Home » Știri » Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinții copiilor l-au angajat pe român pentru a le construi casa și acesta a fost lăsat singur cu micuții.

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador

Conform Observator.tv, Adrian S. în vârstă de 33 de ani, de naționalitate română, este suspectat că ar fi ucis doi copii în orașul ecuadorian Ambato, infracțiuni comise vineri dimineață.

Bărbatul i-a ucis pe doi dintre cei trei copii ai familiei care îl angajase pentru lucrări de zidărie, iar acesta rămăsese singur cu fiul de 14 ani și sora de 10 ani. Potrivit autorităților, unul dintre cadavre avea lovituri la mâna și la cap, iar celălalt o tăietură adâncă la gât.

Părinții victimelor au plecat joi într-o călătorie la Ibarra, în timp ce copiii au rămas singuri acasă. Când s-au întors acasă la primele ore ale dimineții de vineri, și-au găsit cei doi copii fără suflare.

Angajat ca zidar, a ucis doi copii

Părinții celor doi copii l-au angajat pe cetățeanul român pentru a face lucrări de zidărie în casă. Vineri, însă, acesta nu s-a prezentat la muncă, ceea ce a ridicat suspiciuni împotriva lui. Presa din ecuador a scris că românul fusese eliberat de curând din închisoare și este posibil ca motivul crimelor să fi fost furtul.

Un judecător a emis un mandat de urmărire generală și prindere. Dacă va fi prins și găsit vinovat de cele două crime, românul va fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.

Citeste si:A fost anunțat că fiul lui a murit, așa că l-a îngropat fără să se uite la bani. Ce a aflat după

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: