Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » A fost anunțat că fiul lui a murit, așa că l-a îngropat fără să se uite la bani. Ce a aflat după

A fost anunțat că fiul lui a murit, așa că l-a îngropat fără să se uite la bani. Ce a aflat după

Avea o relație înstrăinată cu fiul lui, însă când a aflat că a murit a făcut orice alt părinte ar fi făcut. Și-a jelit fiul și s-a ocupat îndeaproape de înmormântare. Nici nu s-a uitat la bani când a venit vorba de comemorarea lui. La 11 zile de la înmormântare, bărbatul a primit un telefon care l-a înspăimântat. Ce a aflat?

Și-a îngropat fiul, dar 11 zile mai târzi a aflat un secret teribil

Frank Kerrigan, un bărbat de 82 de ani din California, a primit un telefon în urma căruia a fost anunțat că fiul său a fost găsit mort în spatele unui magazin. Fiul său, Frank M. Kerrigan, în vârstă de 57 de ani, trăia pe străzi de mai mulți ani și suferea de o boală mintală.

Surprinzător, însă, când bărbatul s-a oferit să identifice cadavrul la morgă, autoritățile i-au spus că identificarea s-a făcut deja cu ajutorul amprentelor. „Când cineva mă sună și îmi spune că fiul meu a murit și că are amprentele lui, eu îl cred. Dacă nu ar fi fost identificat prin amprente aș fi fost acolo într-o clipă”, a declarat Frank Kerrigan.

Ce a descoperit după înmormântare?

Imediat după ce anunțul a fost făcut, sora bărbatului s-a prezentat la locul respectiv pentru a lăsa o candelă și un portret cu răsposatul. Pe 12 mai, familia a organizat o ceremonie funerară foarte scumpă, de aprox 200.000 de dolari, la care s-au prezentat toți oamenii care l-au cunoscut pe tânărul Frank.

Trupul celui decedat a fost incinerat, însă, înainte de asta, îndureratul Kerrigan s-a uitat la bărbatul din sicriu și l-a mângâiat, convins fiind că acesta este fiul lui. „Nu știam cum o să arate fiul meu când va fi mort” a spus el. Dar, 11 zile mai târziu, Frank a fost sunat de un prieten, Bill: „Fiul tău trăiește! Iar Bill l-a dat pe fiul meu la telefon, care a zis „Salut, tata!”

Oficialii de medicină legală au recunoscut că au identificat greșit trupul celui decedat, care, de fapt, nu au folosit tehnologia recunoașterii amprentelor, ci s-au bazat pe o fotografie mai veche dintr-un permis auto. După ce familia a anunțat că fiul lor trăiește, cei de la morga au folosit amprentele și au văzut că, într-adevăr, acestea nu se potrivesc cu cei decedat.

Citește și Pare banc, dar nu e! Așa arată bradul de Craciun din spitalul din Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini