Redactia.ro
Home » Știri » Pare banc, dar nu e! Așa arată bradul de Craciun din spitalul din Caracal

Pare banc, dar nu e! Așa arată bradul de Craciun din spitalul din Caracal

GALERIE FOTO (4)

Pare banc, dar nu este! Preotul Ion Iagăru de la biserica din lemn a Spitalului Municipal Caracal a avut o idee ieșită din comun. Și-a adunat lângă el peste 100 de copii de la mai multe unități de învățământ din Caracal.

Perioada sărbătorilor de iarnă aduc multă căldură în suflet. Momentul în care oamenii împodobesc bradul reușește să scoată ce e mai bun din fiecare persoană. Colindele, ciocolata caldă, râsetele și voia bună nu pot să lipsească. Pentru a aduce puțină bucurie, un preot din Caracal s-a gândit cum să împodobească un brad cu bani puțini. Ieftin, rapid și… ingenios.

Pare banc, dar nu e! Așa arată bradul de Craciun din spitalul din Caracal

Preotul Ion Iagăru a adunat în jur de 140 de copiii de la mai multe școli din Caracal. Împreună cu profesorii coordonatori ai micuților au mers la Spitalul Municipiului Caracal unde au făcut un brad din ventuze. Grozăvia a fost cu atât mai mare cu cât copiii au pus în bradul improvizat pe o ușă zeci de globulețe de diferite forme, mărimi, dar și culori.

Astfel, Crăciunul a ajuns și în spitalul orașului care a șocat o lume întreagă în vara acestui an.

„În holul central al Spitalului Municipal Caracal, cei aproximativ 140 de elevi coordonaţi de doamnele profesoare Niţă Carmen, Preda Melania, Cernat Daniela, Coteţ Gheorghiţa, Chivu Aura, Bondrescu Cristina (Liceul Teoretic Ioniţă Asan), Bulza Daniela (Şc. Gim. Nr. 2), Vişănescu Ioana şi Gheorghe Carmen (Şc. Gim. N. Titulescu) au împodobit primul brad din lume realizat din ventuze. Vă invităm să-l vedeţi! „, a spus preotul Ion Iagăru, conform cancan.ro.


Citește și: Două studente au cumpărat o canapea. Iată ce a găsit în ea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: