Redactia.ro
Home » Știri » Un român căutat de FBI de 10 ani a fost prins în Capitală. Recompensa uriașă pe care voiau să o ofere autoritățile din SUA pentru capturarea lui

Un român căutat de FBI de 10 ani a fost prins în Capitală. Recompensa uriașă pe care voiau să o ofere autoritățile din SUA pentru capturarea lui

După mai mulți ani de căutări de către FBI, în cele din urmă, un român a fost prins și arestat în Capitală. Oamenii legii din SUA erau dispuși să ofere și o recompensă frumoasă pentru capturarea infractorului.

Un român căutat de FBI de 10 ani a fost prins în Capitală. Recompensa uriașă pe care voiau să o ofere autoritățile din SUA pentru capturarea lui

Încă din 2012, românul în vârstă de 40 de ani, era dat în urmărire de către FBI. Misiunea a fost îndeplinită, în cele din urmă, în această după-amiază, de către oamenii legii de la noi din țară, care l-au prins în București și l-au arestat.

„La data de 25.08.2021, în baza unei informații, polițiști din cadrul Secției 2 au depistat o persoană pe numele căreia este emis un mandat de arestare provizorie de către autoritățile judiciare FBI – SUA. În jurul orei 12:30 cei doi polițiști l-au depistat pe bărbatul de 40 de ani, cercetat de autoritățile americane pentru săvârșirea infracțiunilor de asocierea in vederea săvârșirii de înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte și trafic cu mărci de servicii contrafăcute”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Individul este acuzat, împreună cu alți infractori, de înșelăciune, spălare de bani și falsificare de pașapoarte. Văzând că nu-i mai dă de urmă, FBI a promis o recompensă în valoare de  750 de mii de dolari, transmite Digi 24.

Cum le fura românul banii americanilor

Împreună cu rețeaua cu care activa, bărbatul înșela mii de americani. Cu toții puneau anunțuri false de vânzare pe diferite site-uri, cu mașini de lux sau alte bunuri costisitoare. Cumpărătorilor care cădeau în capcana lor, le erau solicitați bani pe anumite conturi, iar mai apoi infractorii se făceau nevăzuți.

Chiar dacă a fost arestat în România, cel mai probabil urmează o procedură de extrădare în SUA a bărbatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: