Redactia.ro
Home » Știri » Un român, înarmat cu o drujbă într-un bar din Italia, cerând băutură: „Vă tai pe toți, dacă nu mă serviți. Sunt ca Scarface!”

Un român, înarmat cu o drujbă într-un bar din Italia, cerând băutură: „Vă tai pe toți, dacă nu mă serviți. Sunt ca Scarface!”

Românul care a băgat în speriți clienții unui bar, din Italia, a fost implicat în mai multe episoade violente în ultimele săptămâni. Situația nu s-a schimbat, iar incidentele împotriva oamenilor și a întreprinderilor au continuat. Înarmat cu o drujbă, el a intrat într-un bar din Passoscuro (Fiumicino) amenințând că îi va răni pe proprietari și pe clienți dacă nu îl vor servi cu o băutură. Iată detaliile!

Un român, înarmat cu o drujbă a intrat într-un bar și a amenințat clienții

Bărbatul de origine română, cunoscut deja de poliție, și-a făcut apariția într-un bar și după câteva momente a început să strige, amenințând clienții:

„Vă tai pe toți în bucăți dacă nu mă serviți, sunt ca Scarface!”

Bărbatul a fugit apoi, dar la ora 18.00 s-a prezentat la secția de carabinieri, după ce barmanul și câțiva clienți au depus plângere. Agresorul a fugit apoi, dar a fost prins de carabinieri pentru tentativă de șantaj, opunere de rezistență și port ilegal de obiecte ofensatoare. Bărbatul așteaptă acum un proces în instanța de judecată.

Românul a terorizat locuitorii săptămâni întregi

Bărbatul de cetățenie română a fost implicat în mai multe incidente violente, preț de săptămâni întrego. Acesta a provocat teamă în rândul locuitorilor.

„De data aceasta, sperăm că magistrații nu îl vor  pune, imediat, înapoi pe străzi. Ne este frică și ne temem că s-ar putea întâmpla ceva foarte rău într-o zi”, au explicat rezidenții din Passoscuro (Fiumicino), pentru Il Faro Online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: