Redactia.ro
Home » Știri » Un român, întors din Roma, s-a plimbat cu autobuzul cu simptome de Covid-19. Ce-l așteaptă?

Un român, întors din Roma, s-a plimbat cu autobuzul cu simptome de Covid-19. Ce-l așteaptă?

roman covid19-stb

Inconștiența n-are limite în România! Un bărbat întors recent din Roma s-a plimbat cu un autobuz STB prin București, deși prezenta toate simptomele Covid-19. Autoritățile l-au prins, iar bărbatul riscă pușcăria acum.

Bărbat întors din Roma cu simptome de coronavirus s-a plimbat cu autobuzul 104

Un bărbat întors din Roma a pus autoritățile pe jar. Potrivit zf.ro, bărbatul se întorsese în țară de două zile și a ignorat sfatul autorităților de a rămâne în izolare. Mai mult de atât, deși prezenta simptome evidente de Covid-19, acesta a mers cu transportul în comun în București. Acesta ar fi acuzat febră, tuse și chiar amețeli, toate fiind simptome ale infectării cu virusul Covid-19.

Ca urmare a faptelor sale, bărbat s-a ales cu dosar penal. Procurorii de la sectorul 3 au deschis un dosar pe numele său pentru zădărnicirea combaterii bolilor, infracțiune pedepsită cu pedeapsa de până la 2 ani de închisoare.

Un alt român a fugit din izolare de la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”

Cu aceeași iresponsabilitate a acționat și un tânăr deja internat la Matei Balș. Acesta urma să fie testat pentru coronavirus, fiind la acel moment doar suspect, însă a fugit înainte ca medicii să-I facă testul. Acum, bărbatul are dosar penal pe numele său și riscă închisoarea.

În aceste zile, autoritățile luptă să țină în frâu răspândirea virusului Covid-19. De aceea, roagă insistent ca populația să nu iasă din case. E important să rănână în interiorul reședinței lor și să iasă doar pentru aprovizionare, atâta vreme cât serviciul nu impune deplasarea. Citește mai mult despre acest caz aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: