Redactia.ro
Home » Știri » Un român inventiv și-a făcut propria trecere de pietoni, pe drumul din fața casei. Isprava l-a costat scump! 

Un român inventiv și-a făcut propria trecere de pietoni, pe drumul din fața casei. Isprava l-a costat scump! 

Un român în vârstă de 35 de ani și-a făcut propria trecere de pietoni, pe drumul din fața casei, deranjat de traficul cu care se confruntă zi de zi, când dorește să traverseze. Polițiștii au fost uimiți de inventivitatea acestuia! 

Un român inventiv și-a făcut propria trecere de pietoni, pe drumul din fața casei.

Mare le-a fost mirarea polițiștilor când au văzut ce l-a dus mintea pe un român să facă, pe drumul din fața casei sale! Sătul de situația cu care se confrunta zi de zi, atunci când dorește să traverseze drumul, un bărbat inventiv a rezolvat singur problema, trasând trecerea de pietoni, chiar în fața casei lui, pe DN 17 C, din comună Salva, judeţul Bistriţa Năsăud. Iată cât de scump l-a costat această ispravă! 

Ce a pățit românul care și-a făcut propria trecere de pietoni, pe drumul din fața casei

Isprava lui a ajuns să îl coste scump, pe numele său fiind deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, potrivit reprezentanților IPJ BN: 

„La data de 7 octombrie, în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

În fapt, pe DN17 C, pe raza localității Salva ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic.

Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani.

Cercetările continuă de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul comiterii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, au precizat reprezentanții IPJ BN.

 

Sursa foto: bzi.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: