Redactia.ro
Home » Știri » Un român plecat la muncă în Marea Britanie a devenit viral. Care este motivul și ce mesaj a transmis bărbatul

Un român plecat la muncă în Marea Britanie a devenit viral. Care este motivul și ce mesaj a transmis bărbatul

Un român aflat în Marea Britanie a devenit viral. Motivul? Spune el că prietenii din România îi scriu că îl așteaptă de sărăbători să îl cinstească, așa că el a decis să le arate cât de greu își câștigă banii.

Românul care a devenit viral pe tiktok

Cosmin se află în Marea Britanie pentru a munci. El se chinuie din greu pentru a câștiga un ban cinstit. Bărbatul s-a viralizat prin prisma unui videoclip. Cosmin a povestit că a decis să le arate prietenilor săi din ţară, care îl aşteaptă să le facă cinste de sărbători, cât de greu îşi câştigă el banii în străinătate.

Tânărul s-a filmat în timp ce se afla pe câmp, la cules de varză. El apare foarte gros îmbrăcat și prestând o muncă istovitoare. Nici vremea de afară nu este prea prietenoasă cu românul fiind foarte frig acolo unde muncește.

Pentru prietenii mei, care, când o să vin acasă, îmi cer bere și suc. Ia uitați fraților aici! Munciți cu mine în așa ceva să vă mai dau eu vouă bere și suc?! Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere? Așa se muncește în Anglia: Prin gheață, prin frig, prin zăpadă, prin orice. Și vin să vă dau vouă bere acuma, de Crăciun, când vin acasă?!”, este mesajul lui Cosmin.

Filmuleţul a fost postat de Cosmin pe TikTok și a devenit într-un scurt timp foarte viral și pe rețelele de socializare, adunând peste jumătate de milion de vizualizări.

@cosminionutbesna

#foryou #fy #frost#foryourpage#cabbage

♬ sunet original – 💎👑𝐴𝑛𝑑𝑟𝑒𝑒𝑎👑💎

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini