Redactia.ro
Home » Știri » Un român pus „să stea de șase” în timpul unui jaf, a adormit. Prietenii lui jefuiau o bijuterie din Belgia

Un român pus „să stea de șase” în timpul unui jaf, a adormit. Prietenii lui jefuiau o bijuterie din Belgia

jaf bijuterii

Un român pus să stea de șase în timpul unui jaf, a adormit. Șase români au devenit virali în Belgia. Au încercat să jefuiască o bijuterie din Wondelgemstraat, dar bărbatul pe care l-au lăsat să păzează ușa, a adormit și nu a auzit când a venit poliția. Cei șase români au fost judecați la mijlocului săptămânii la Gent.

Un român pus „să stea de șase” în timpul unui jaf, a adormit. Prietenii lui jefuiau o bijuterie din Belgia

Tentativă de jaf desprinsă parcă din filmele de comedie. Șase români au vrut să jefuiască o bijuterie din Wondelgemstraat, Belgia, dar au fost prinși. Cinci dintre ei au pătruns în bijuterie, printr-o gaură din perete, momente în care a sunat alarma. Cel de-al șaselea ar fi trebuie să păzească locul și să anunțe dacă vin polițiștii. Ei bine, deși pare surprinzător, bărbatul a adormit și nu a auzit când a venit poliția. Cei 5 jefuitori au reușit să fugă, dar cel care a adormit a fost arestat de polițiști. Locuitorii din Wondelgemstraat au auzit împușcături și bubuitori pe 2 iulie 2019.

O parte din infractori au fugit cu Citroen-ul alb, după o spargere eșuată. Poliția a tras în mașina la Rabotwijk, iar apoi aceasta s-a lovit de o Toyota parcată. Niște hoți români au pătruns în cafeneaua Bentos, la colțul dintre Wondelgemstraat și Filips Van Cleeflaa, printr-o fereastră. Ulterior, aceștia au făcut o gaură în perete pentru a intra în bijuteria alăturată, Aslan Gold. Până când alarma s-a declanșat și i-a determinat pe hoți să fugă. Poliția a arestat repede un suspect fără prea multe bătăi de cap. Românul care trebuia să stea de pază dormea și agenții l-au luat imediat. În cele din urmă, cei cinci infractori care au fugit au fost identificați în legătura cu tentativa de intrare prin efracție. Anterior, aceștia încercaseră să spargă o bijuterie din Bevrijdingslaan. Cei șase au fost in instanță săptămâna aceasta, iar procuratura a cerut câte 37 de luni de închisoare pentru fiecare inculpat. „Rolul lui este limitat. A venit aici cu un FlixBus (un autobuz ieftin care circulă între orașe, n.red.). A fost ademenit cu o slujbă, dar nu și-a dorit această «slujbă»”, a pledat pentru român avocatul Raan Colman, potrivit libertatea.ro.

Un român a furat bijuterii de 600.000 de euro din casa unei femei din Milano și a fost prins după ce s-a lăudat pe Facebook cu prada

Un român de 20 de ani a fost condamnat la închisoare în Italia după ce a participat la mai multe furturi din locuințe de lux din centrul orașului Milano. A avut doi complici, cetățeni sârbim unul dintre ei minori. Au furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro. Fericiți de spargerea lor, cei trei au sărbători cu șampanie și plimbări cu limuzina, iar imaginile le-au postat pe rețelele de socializare. Astfel, aceștia s-au dat de gol pentru că purtau bijuteriile furate. Femeia, care se uita la televizor la acel moment, a fost ameninițată cu cuțitul și obligată să spună codul seifului din casă, după care a fost încuiată în baie. Hoții au fost prinși după câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: