Redactia.ro
Home » Știri » Un rrom și-a construit un adevărat palat după ce a jefuit 500 de case în Marea Britanie. Cum arată reședința lui FOTO

Un rrom și-a construit un adevărat palat după ce a jefuit 500 de case în Marea Britanie. Cum arată reședința lui FOTO

GALERIE FOTO (9) Un rrom și-a construit un adevărat palat după ce a jefuit 500 de case în Marea Britanie. Cum arată reședința lui FOTO

O bandă de hoți români au ajuns faimoși peste hotare. Cel mai mare tabloid britanic a titrat despre casa construită de unul dintre ei după ce a jefuit 500 de case din Marea Britanie. Cum arată palatul somptuos de care se bucură acum?

Un rrom și-a construit un palat cu averea strânsă în urma jafurilor date în Marea Britanie

Potrivit Dailymail, Cătălin Zaharia este unul dintre hoții care au reușit să strângă averi considerabile în urma jafurilor date în străinătate. Bărbatul și soția lui, Florina Spiru, au o vilă cu patru camere, a cărei valoare se ridică la 150.000 de lire sterline. Vila este construită la malul Mării Negre cu bani obținuți din urma vânzării bunurilor furate.

Culmea e că, pe lângă acest palat din localitatea Palazu Mare, Cătălin Zaharia și-a cumpărat și 2 apartamente într-un complex rezidențial de lux de pe litoral, pentru care a scos din buzunar alte 200.000 de lire sterline. Cei care îi cunosc pe cei doi știu că bărbatul făcea bani strângând și vânzând fier vechi, ceea ce era total fals.

Cătălin Zaharia și partenerii săi de jafuri, arestați

Din nefericire pentru ei, polițiștii britanici i-au luat urma. După ce gruparea a furat mai bine de 800.000 de lire într-un șir de raiduri în West Midlands, hoții au fost prinși și băgați la pușcărie. Cătălin Zaharia, de exemplu, a primit nu mai puțin de opt ani de închisoare pentru jafurile date în Marea Britanie. Ulterior, în telefoanele inculpaților, au fost găsite fotografii în care apăreau pe un pat plin cu bani.

În apărarea sa, Cătălin Zaharia a menționat că a fost amenințat cu moartea dacă nu ia parte la aceste jafuri. „Nu suntem o familie de infractori. El a luat-o pe căi greșite din cauza influenței proaste. Mi-a zis că a fost amenințat că, dacă nu face ce i se ordonă, copiii lui vor crește fără tată, așa că s-a alăturat lor”, a mărturisit un apropiat de-al hoțului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: