Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer din România și-a ucis întreaga familie într-un accident

Un șofer din România și-a ucis întreaga familie într-un accident

GALERIE FOTO (2) Un șofer din România și-a ucis întreaga familie într-un accident. Un barbat a pierdut controlul volanului dxupă dupa ce a incercat sa faca o depasire

Și-a ucis întreaga familie într-un accident. Un tânăr din România a produs un accident rutier mortal în Germania, în urma căruia fiul de patru ani și soția de numai 20 de ani, au murit.

Un șofer din România și-a ucis întreaga familie într-un accident

Conform Digi24, un român în vârstă de 20 de ani a provocat un accident foarte grava în apropiere de Dortmund, la finalul săptămânii trecute. Tânărul conducea un autoturism de lux, când a făcut o depășire periculoasă, a pierdut controlul și a intrat cu viteză cu mașina în copac de la marginea drumului.

Fiul de patru ani al tânărului a murit pe loc în urma impactului, iar soția acestuia a fost luată cu salvarea dar din nefericire, aceasta a murit la scurt timp la spital.

Cel de-al doilea copil al cuplului, o fetiță în vârstă de doi ani, se află în stare gravă. Medicii sunt rezervați în legătură cu starea micuței. Conform anchetatorilor, mama împreună cu cei doi copii se aflau pe bancheta din spate.

Citeste si:Piloți de avion falși. Cum s-au fraudat examenele în această toamnă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini