Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Cum a ieșit în trafic acesta

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Cum a ieșit în trafic acesta

GALERIE FOTO (3) Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii.

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Un șofer din Scoția a reușit să-i șocheze pe polițiștii de la rutieră, după ce au văzut în ce hal circula acesta. Ei bine, bărbatul s-a ales cu o amendă destul de costisitoare, dar gestul său a devenit viral în mediul online. Ce a făcut acesta?

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Cum a ieșit în trafic acesta

Un șofer din Scoția i-a uimit pe oamenii legii. Gestul unui șofer din Scoția a devenit cunoscut în întreaga lume. După ce a nins, mașina sa a fost acoperită în întregime de zăpadă, iar șoferul a preferat să plece cu mașina plină de zăpadă și a curățat doar o mică porțiune a parbrizului, cât să aibă o vizibilitate minimă. După ce a ieșit pe stradă, bărbatul a fost văzut de polițiștii care se aflau în trafic. Aceștia l-au oprit imediat și l-au amendat. Oamenii legii au rămas mască când au văzut cum a circulat bărbatul, neavând vizibilitate.„Este un miracol că nimeni nu a fost rănit. Ofițerilor noștri nu le-a venit să creadă când au văzut mașina. Acest bărbat s-a pus în pericol pe el și pe ceilalți aprticipani la trafic, cât și pe pietoni, conducând mașina în aceste condiții”, a declarat inspectorul Greg Burns.

În cursul dimineții de joi, Marea Britanie a înregistrat minus 22,9 grade Celsius în mai multe zone din Scoția, fiind cea mai scăzută temperatură din ultimii 25 ani. Conform Met Office este vorba despre cea mai geroasă noapte înregistrată din 1995. De asemenea, specialiștii au emis o alertă de cod galben de ninsoare și gheață pentru mai multe zone din Scoția,în urma cărora mai multe servicii de transport au fost afectate. Specialiștii meteo au anunțat că ultima oară când temperaturile au ajuns la minus 20 de grade în Marea Britanie a fost pe 23 decembrie 2010.

Carambol în America din cauza autostrăzii înghețate

Cel puțin 100 de mașini din America au fost implicate într-un carambol, în urma căruia cel puțin cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite.  Purtătorul de cuvând al Departamentului de pompieri din Fort Worth Fire, Mike Dridvdahl a declarat că autoritățile au verificat fiecare mașină pentru  a le oferi ajutorul medical tuturor persoanelor. În accident au fost implicate zeci de tractoare-remorci și alte vehicule care au oprit traficul pe Autostrada 35 în ambele direcții. Joi, traficul a fost oprit întreaga zi pentru a fi înlăturat fiecare vehicul implicat în accident. Când au ajuns la fața locului, pompierii au găsit mormane de fiare care s-au întins pe un kilometru și jumătate.

Treizeci și șase de persoane au fost transportate la spitale cu diferite grade de răni. Carambolul s-a produs din cauza lapoviței care a înghețat, provocând condiții periculoase în timpul deplasării dimineața. Conform Serviciului Național de Meteorologie, Fort Worth s-a aflat sub recomandare de vreme de iarnă. Incredibil este faptul că o asistentă care se afla într-una dintre mașinile implicate în accident, a reușit să iasă dintre mormanele de fiare și să plece la muncă. Speciliștii ANM le-a recomandat șoferilor din România să aibă grijă în trafic, pentru că în zilele următoare vor exista drumuri înghețate, iar iarna își va intra în drepturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: