Redactia.ro
Home » Știri » Un șofer pățit. A sunat la 112 să anunțe că este șicanat în trafic, dar a primit o amendă și a rămas fără permis

Un șofer pățit. A sunat la 112 să anunțe că este șicanat în trafic, dar a primit o amendă și a rămas fără permis

Un şofer a rămas fără permis şi a fost amendat după ce a sunat la 112 ca să anunţe că este şicanat în trafic. Află ce s-a întâmplat. 

Ce a pățit un șofer din Brăila 

Un apel dat de către un bărbat în vârstă de 37 de ani la 112 a luat o întorsătură total neașteptată! Bărbatul apelase la serviciul de urgență deoarece era și canat în trafic și a dorit o intervenție din partea autorităților pe raza comunei brăilene Viziru. 

Poliţiştii de la Biroul Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Tichileşti, cu pivire la faptul că este şicanat în trafic, pe raza comunei brăilene Viziru, de către un alt autovehicul., relatează Adevărul .ro 

Polițiștii i-au oprit pe ambii șoferi 

Odată sesizată fapta, polițiștii au oprit în trafic autovehiculul persoanei care a făcut sesizarea dar și autovehiculul ce făcea obiectul sesizării prin apelul la 112, condus de un bărbat, din comuna Berteştii de Jos. 

„Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul bărbatului în vârstă de 37 de ani fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt şofer rezultatul a fost negativ. Şoferul, în vârstă de 37 de ani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.305 lei şi a fost luată măsura complementară a reţinerii permisului de conducere.”, precizează reprezentanţii IPJ Brăila. 

De ce a primit amendă șoferul din Brăila 

Odată ce au făcut verificările în bazele de date specifice, autoritățile au constatat faptul că „autovehiculul condus de bărbat, figurează ca radiat, acesta fiindu-i încredinţat de către proprietarul autovehicului, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Braşov. 

În consecinţă, poliţiştii au fost nevoit să deschidă un dosar penal în acest caz pentru „conducerea unui vehicul neîmatriculat şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: