Redactia.ro
Home » Știri » Un șomer a câștigat de 123 de ori la LOTO. Cum a făcut acest lucru

Un șomer a câștigat de 123 de ori la LOTO. Cum a făcut acest lucru

Un șomer a câștigat de 123 de ori la LOTO. Cum a făcut acest lucru

Un șomer a câștigat de 123 de ori la LOTO. Un bărbat pakistanez din Marea Britanie și-a cumpărat o casă de jumătate de milion de euro cu banii „câștigați” la loterie.

Un șomer a câștigat de 123 de ori la LOTO

Kashaf Ali Khan este un șomer pakistanez care locuiește în Marea Britanie. Bărbatul și-a luat casa de aproximativ 500.000 de euro, motiv pentru care a fost luat la întrebări de autoritățile fiscale britanice. Șomerul a specificat că a câștigat de 123 de ori la loterie în Pakistan, o probabilitate minimă. Autoritățile britanice au intrat la bănuieli și au început o anchetă. După scurt timp, anchetatorii au descoperit că bărbatul era implicat în mai multe activități criminale și i-au confiscat averea. Bărbatul avea grijă să ascundă urmele unor criminali.
În anul 2017, Kashaf Ali Khan a mai fost condamnat la închisoare pentru spălare de bani, dar a scăpat după ce a făcut 200 de ore de muncă în folosul comunității.

În anul 2013, suspectul a folosit banii primiți de la criminali pentru a-și cumpăra o proprietate. Tot în același an, o sumă importantă de bani a fost virată din Dubai în contului tatălui șomerului.

Sa castigi la lot in orice tara de 123 de ori este imposibil in orice tara. E ca si cum ai castiga de 40 de ori la rand la loto in Marea Britanie, e imposibil”, a declarat un expert.

Câștigătorii la Loto din Pakistan sunt nevoiți să aștepte luni de zile pentru a primi suma câștigată. Mulți câștigători sunt dispuși să își vândă biletul unui agent pentru a primi o sumă mai mică, dar mai rapid.

Citeste si:O femeie de 63 de ani are o siluetă perfectă. Cum reușește asta bunicuța?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: