Redactia.ro
Home » Știri » Un soț povestește cum a reacționat atunci când soția lui a decis să facă avort. Lecția de viață pe care a primit-o: „Am fost devastat”

Un soț povestește cum a reacționat atunci când soția lui a decis să facă avort. Lecția de viață pe care a primit-o: „Am fost devastat”

Un soț povestește cum a reacționat atunci când soția lui a decis să facă avort

Un soț povestește cum a reacționat atunci când soția lui a decis să facă avort. Un bărbat din Massachusetts, SUA, a povestit cum a reacționat atunci când soția l-a anunțat că a decis să facă avort. Inițal, bărbatul a fost devastat de această hotărâre, dar pe parcurs avea să realizeze un lucru important.

Un soț povestește cum a reacționat atunci când soția lui a decis să facă avort. Lecția de viață pe care a primit-o: „Am fost devastat”

Milioane de femeie din SUA își pot pierde dreptul constituțional la avort, după ce Curtea Supremă a anulat hotărârea Roe v.Wade, după ce la începutul lunii mai o scurgere de informații fără precedent a sugerat că este în favoarea acestui lucru. Povestea unui cuplu din Massachusetts, SUA, a devenit viral în mediul online. Bărbatul a povestit că s-a căsătorit cu soția sa, iar impreună își doreau copii, dar nu acum. La scurt timp după ce s-au mutat împreună, ea a aflat că este însărcinată. Pentru că sarcina a venit pe nepregătite și tânăra nu era pregătită să devină mamă, a luat decizia de a face avort. Aceasta l-a anunțat pe soțul ei că a luat această decizie, iar acesta a avut o reacție surprinzătoare.

„Nu era pregătită să devină mamă. De asemenea, îi era frică să aducă pe lume un copil, deoarece acesta a fost și motivul pentru care mama ei murise. Am fost devastat de decizia ei de a nu fi mamă. Și ea a fost afectată de această teamă a muri la naștere. Știam că sarcina ei era neașteptată, dar nu m-am gândit vreo clipă să fiu de acord cu decizia ei. Eu sunt pro-viață, iar ea este pro-alegere. Știam asta, dar nu m-am gândit niciodată că toate convingerile noastre vor deveni atât de relevante pentru realitatea noastră. La început, m-a rănit alegerea ei de a nu păstra sarcina. Mi-am pus multe întrebări. Oare nu mă mai iubește? Nu credea că vor fi un tată suficient de bun? Apoi a venit furia. Eram furios că ia această decizie fără aprobarea mea. „, a povestit soțul femeii, potrivit lovewhatmatters.com.

Ce l-a determinat pe soț să se răzgândească

Ulterior, bărbatul și-a dat seama că nu era vorba despre el, ci despre ea. Acesta a realizat că nu el va suporta toate consecintele și responsabilitățile care vin o dată cu sarcina. De asemenea, și-a dat seama că este strict alegerea ei și corpul ei. „Nu era corpul meu. După o analiză profundă, i-am spus că îi respect decizia de a avorta și că voi fi lângă ea indiferent de hotărâre. Cinci zile mai târziu, a luat pastila și am ținut-o de mână în acest timp. Astăzi, în continuare nu sunt de acord cu avortul. De cealaltă parte, soția mea consideră că femeile trebuie să aibă aibă dreptul să ia decizii asupra corpului lor.(…) Chiar dacă ești sau nu de acord cu avortul, este decizia ta. Dar ascultă și respectă ambele părți ale argumentului înainte să judeci. Până la urmă, cu toții suntem oameni și încercăm să trăim într-o lume complexă.„, a mai spus barbatul in mesajul lui postat pe retelele de socializare.

Curtea a anulat decizia istorică Roe vs. Wade, la câteva săptămâni după ce o scurgere fără precedent de documente a sugerat că ar fi favorabilă acestui lucru. Hotârârea va transforma dreptul la avort în SUA, care nu va fi mai considerat un drept constituțional, fiecare stat putând acum să decidă dacă interzise, limitează sau permite această procedură.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: