Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un tânăr a avut parte de o surpriză șocantă după ce și-a comandat niște pantofi pe Internet. Ce „cadou” i-a făcut compania

Un tânăr a avut parte de o surpriză șocantă după ce și-a comandat niște pantofi pe Internet. Ce „cadou” i-a făcut compania

GALERIE FOTO (3) Un tânăr a avut parte de o surpriză șocantă după ce și-a comandat niște pantofi pe Internet.

Un tânăr a avut parte de o surpriză șocantă după ce și-a comandat niște pantofi pe Internet. Tye Kirk din Collingham a comandat o pereche de pantofi de pe Internet, dar habar nu avea ce avea să primească. Tânărul a povestit pe rețelele de socializare șocul pe care l-a avut în momentul în care a primit comanda acasă.

Un tânăr a avut parte de o surpriză șocantă după ce și-a comandat niște pantofi pe Internet. Ce „cadou” i-a făcut compania

Comanda online ne scutește de un drum în mall-uri sau la magazinele fashion de unde obișnuim să cumpărăm. Ei bine, se întâmpla ca produsul ajuns acasă să nu aibă nicio treabă cu produsul comandat. Mai mult, este posibil ca produsul să vină și cu câteva surprize, plăcute sau mai puțin plăcute. Este și cazul lui Tye Kirk din Collingham, Marea Britanie care și-a comandat o pereche de încălțări. Tânărul de 19 ani a petrecut ore bune pe internet până a găsit pantofii perfecți.

Fără să stea pe gânduri, englezul a comandat pantofii. Nu a durat mult și curierul i-a adus produsul acasă. I-a dat coletul și a plecat. Încântat, Tye nu a mai stat pe gânduri și s-a apucat degrabă să deschidă cutia. Aceasta a avut parte de o surpriză șocantă. Chiar în cutia adusă de curier în care afla pereche de pantofi, tânărul a găsit și alte obiecte, precum o pereche de chiloti deja purtată și șervețele folosite. Revoltat, Tye a pozat totul și a publicat imaginile pe internet, ca să arate și altora prin ce a trecut.

Imaginile au devenit virale pe Internet

Imaginile au devenit virale pe Internet, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Britanicul a reclamat incidentul la reprezentanții magazinului și aceștia i-au oferit un voucher cadou în valoare de o sută de lire sterline. Tânărul a refuzat compensația data de magazine și a dezvăluit faptul că nu mai este la fel de convins că va mai comanda ceva de îmbrăcat sau de încălțat de pe internet. „Sunt dezamăgit că am fost nevoit să trec printr-o asemenea situație. Am dezinfectat totul după ce am văzut despre ce este vorba. Nu e suficient doar să mi se dea niște bani, drept ocmpensație. Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla una ca asta, mai ales că eu am comandat la un magazine mare de pantofi. În cutie, pe lângă hârtia folosită și chiloți mai erau și pantofii comandați, dar și aceștia erau deja purtați”, a dezvăluit tânărul, extrem de supărat, potrivit celor de la mirror.co.uk, relatează a1.ro.

Povestea tânărului englez a devenit virală și oameni din întreaga lume au fost uimiți de cele trăite de tânăr. Specialiștii recomandă să fim atenția unde comandăm și ce comandă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: