Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon. Nu avea permis de conducere

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon. Nu avea permis de conducere

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 25 de ani! Bărbatul a căzut cu mașina în Lacul Pantelimon din Capitală. Polițiștii spun că șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Nu avea nici permis de conducere! 

Un tânăr de 25 de ani a decedat sâmbătă, 21 septembrie, după ce a căzut cu maşina în lacul Pantelimon, în urma verificărilor rezultând că şoferul nu avea permis, notează Agerpres.

Cine este tânărul care a căzut cu maşina în lacul Pantelimon

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, apelul la 112 a fost făcut , în jurul orei 10.10 dimineața, în care se preciza că un autoturism a căzut în lacul Pantelimon. Din păcate, tânărul din mașină nu a mai putut fi salvat.

Medicii au încercat să-l resusciteze, dar fără succes. În cele din urmă a fost declarat decesul, iar specialiștii au precizat că, de fapt, șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul avea vârsta de 25 de ani și nu deținea un permis auto. Autoritățile nu exclud nici varianta unui suicid, pe lângă cel al unei posibile pierderi al controlului mașinii, care a dus ulterior la plonjarea în lac.

”Din cauze ce urmează a fi stabilite, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Peleş, a căzut cu autoturismul în lacul Pantelimon.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere, împreună cu pompierii şi o persoană civilă, au reuşit extragerea celui în cauză, pe care l-au predat echipajului medical în vederea aplicării manevrelor de resuscitare”, precizează Brigada Rutieră.

Ar fi avut probleme psihice

Conform unor surse apropiate, se pare că tânărul s-ar fi certat cu tatăl său, cu puțin timp înainte de producerea accidentului. Aceleași surse mai spun că tânărul care a murit astăzi locuia foarte aproape, și că ar fi avut și ceva probleme psihice.

Se pare că ar fi furat mașina familiei, după cearta avută cu tatăl său, și a recurs la acest gest tragic, în cele din urmă. Tatăl său, mai spun sursele, a fost cel care a încercat să-l salveze, în primă instanță, dar fără niciun rezultat, din păcate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: