Redactia.ro
Home » Știri » Un tânăr din Cluj-Napoca, prins cu droguri la examenul auto. Când i-a înmânat polițistului buletinul, i-a dat și un pliculeţ cu praf alb

Un tânăr din Cluj-Napoca, prins cu droguri la examenul auto. Când i-a înmânat polițistului buletinul, i-a dat și un pliculeţ cu praf alb

Veşti proaste pentru românii care vor permis de conducere! Măsuri drastice din 2024 

Un tânăr din Cluj-Napoca, prins cu droguri la examenul auto. Când i-a înmânat polițistului buletinul, i-a dat și un pliculeţ cu praf alb. Iată detaliile!

Un tânăr din Cluj-Napoca, prins cu droguri la examenul auto

Un incident șocant a avut loc recent în Cluj-Napoca, când un tânăr de 20 de ani a fost prins în timp ce susținea examenul pentru obținerea permisului de conducere categoria C, având asupra sa droguri. Evenimentul a avut loc luni dimineață.

Tânărul se afla în camionul de examinare, pregătit să înceapă proba de conducere. La un moment dat, polițistul examinator i-a solicitat să-i predea buletinul de identitate înainte de a începe examinarea. În mod accidental sau dintr-o neglijență neașteptată, tânărul i-a înmânat polițistului, pe lângă actul de identitate, și o mică pungă ce conținea un praf alb, potrivit Antena3 CNN.

Când i-a înmânat polițistului buletinul, i-a dat și un pliculeţ cu praf alb

Observând acest incident neobișnuit, examinatorul a decis să solicite intervenția colegilor săi de la Poliția Rutieră, având bănuieli că ceva nu este în regulă.

Când forțele de ordine au ajuns la fața locului, au decis să testeze substanța albă folosind un aparat specializat pentru detectarea drogurilor. Rezultatele testului au confirmat prezența drogurilor în punguța cu praf alb.

Substanța a fost confiscată de către polițiști și trimisă pentru analiză de laborator, în timp ce tânărul a fost dus la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru recoltarea de probe de sânge. Această măsură a fost luată pentru a stabili mai precis tipul și concentrația substanței respective.

În urma acestor evenimente, tânărului i s-a întocmit un dosar penal, iar cazul său a fost preluat de către Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) pentru investigații suplimentare.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: