Redactia.ro
Home » Homepage » Un tânăr din Mehedinți a furat o locomotivă. Dorea să-și facă cel mai inedit selfie

Un tânăr din Mehedinți a furat o locomotivă. Dorea să-și facă cel mai inedit selfie

Călătoriile cu trenul, gratuite pentru elevi, pe orice distanță! Cum și de unde se pot obține biletele gratuite și ce documente sunt necesare

Inventivitatea unui tânăr din Medgidia a fost la un punct de a produce o tragedie. Un tânăr de 20 de ani a furat o locomotivă din gară cu intenția se a-și face cel mai creativ selfie. Din fericire, locomotiva nu a deraiat, iar tânărul nu a produs niciun accident.

Un tânăr din Mehedinți a furat o locomotivă

Un tânăr din Medgidia a intrat în cabina de conducere a unei locomotive, a ridicat și conectat pantograful, după care a pus locomotiva în mișcare. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de miercuri, 10 mai. Autoritățile încearcă să înțeleagă cum a reușit tânărul să pună în mișcare locomotiva ținând cont că aceasta ar trebui să fie asigurată contra pornirii, deconectată de la sursa de energie și încuitată pe timpul remizării.

Motivul pentru care tânărul ar fi sustras locomotiva și a plecat cu ea la plimbare a fost unul care i-a uimit pe oamenii legii. Se pare că tânărul dorea să-și facă un selfie inedit. Din fericire, tânărul a fost oprit de către oamenii legii înainte să să producă o tragedie și locomotiva să deraieze de pe șine sau să intre în contact cu un tren marfar.

O mașină Google a intrat în coliziune cu un tren

Accidentele în care sunt implicate trenurile sunt la ordinea zilei. Spre exemplu, în Mehedinți a avut loc un accident în care a fost implicată o mașină Google și un tren a avut loc. Conform informațiilor oferite de către polițiști se pare că șoferul mașinii Google a fost cel care nu a acordat prioritate.

„La data de 10 mai a.c., ora 10.11,  Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoieşti s-a produs un  accident  rutier între un autoturism şi un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoieşti, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere şi semnale acustice şi luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului  şi a intrat în coliziune cu acesta  ”, a transmis IPJ Mehedinți.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: