Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un tânăr fura banii de pe pieptul decedaților și îi băga la aparate. Metoda prin care dezgropa mormintele

Un tânăr fura banii de pe pieptul decedaților și îi băga la aparate. Metoda prin care dezgropa mormintele

Un tânăr de 17 ani fura bani din morminte și îi băga la aparate.

Într-un caz șocant și de-a dreptul macabru, un tânăr de 17 ani din Craiova a fost acuzat de furtul banilor din morminte, pe care ulterior îi juca la păcănele. Această poveste sinistră a șocat comunitatea locală, dezvăluind detalii despre modul ingenios în care tânărul acționa și pedeapsa pe care a primit-o.

Anchetatorii au descoperit că tânărul, ale cărui acțiuni păreau să aibă o istorie mai veche, fura banii de pe pieptul defuncților. Poliția a primit mai multe plângeri privind profanarea mormintelor, iar pentru a-l prinde pe infractor, o capcană a fost pusă în aplicare.

Oamenii legii au luat măsuri în acest caz

În urma plângerilor din primăvara anului trecut, polițiștii au folosit vopsea fluorescentă pe două bancnote de 50 de lei, pe care le-au plasat pe pieptul unui decedat. În scurt timp, tânărul a căzut în această capcană, furând banii marcați cu substanța fluorescentă. După un atac ulterior, în care soția bărbatului decedat a observat schimbări suspecte la mormânt, poliția l-a identificat pe inculpat și a făcut arestarea.

„După comiterea faptei, cu banii sustrași, inculpatul a mers la magazinul (…), de unde şi-a cumpărat dulciuri în valoare de 15 lei. În jurul orei 20.00, s-a deplasat la barul (…), unde restul banilor sustraşi i-a jucat la aparatele de tip slot machine”, au explicat oamenii legii.

Faptele sale șocante includ folosirea unei țevi găsite în curtea cimitirului pentru a forța placa de beton ce acoperea mormântul și a deșuruba șuruburile sicriului. Banii furați de pe cadavrele adormite în veșnicie erau ulterior cheltuiți pe dulciuri și jucați la păcănele.

Cum a fost pedepsit hoțul

Pedeapsa primită de către tânărul furăcios este de 1 an și 4 luni de internare într-un centru educativ. Această hotărâre a fost menținută de Curtea de Apel Craiova în data de 21 decembrie, punând capăt unui caz înfiorător care a zguduit comunitatea locală. Astfel, justiția a fost servită, iar societatea își îndreaptă privirea spre măsuri de securitate mai stricte pentru protejarea locurilor de veci și a demnității celor decedați.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: